www.Lampor-LED.se
Lampor, Led lampor, belysning, led belysning, Lampa
Led-Lampor, Led-Lampa, Led-Belysning

LED Lampor, LED belysning, lampa ljus, spotlights

led lampor belysning
Vi är en specialiserad belysningsutrustning webbutik som erbjuder det bredaste LED lampor, lampor, tejp, och deras val av komponenter och de mest förmånliga priser.

Vårt sortiment omfattar en mängd kraftfulla LED lampor, band, ljus, spotlights, kraftkällor för många applikationer, andra komponenter som används i LED-teknik.

LED lampor - lysdioder mer kostnadseffektivt än den andra!

 Lysdioder (Light-emitting diode) - en diod anpassad avge ljus. Lysdioder används 12 gånger mindre energi än glödlampor tre gånger mer effektivt än lysrör. Nya lysdioder livslängd på 50.000 timmar - fem gånger mer kostnadseffektivt än glödlampor. LED-ljus går lätt på ögonen, inte migrän och attacker epilepsi. Lysdiod innehåller inte kvicksilver, vilket minskar risken för förorening av miljön och farlig miljö, bevara. Vita lysdioder är varma (ljus är det samma, vad vi är vana vid att se från traditionella glödlampor) och kalla färger (ljusblå färg). Lysdioder kräver inte underhåll. På ekonomin, livslängd, hållbarhet och miljöanpassning LED lampor den optimala belysningslösning.

Lysdioder kort kallas (Light Emitting Diode), är dioder avsedda att avge ljus.

led lampor

LED lampor, till skillnad från glödlampor, har utvecklats i motsatt riktning - i början har blivit fyrar, sedan utvecklats till fullfjädrade belysning. Detta är den nyaste mest moderna ljusteknik. Lysdioder lampor främja kontinuerlig utveckling kostnadsbesparingar och effektivitet ökar. Införandet av olika restriktioner mot låg verkningsgrad ljuskällor  främja effektivare användning el samt positivt påverka utvecklingen lysdioder. Till exempel, antagandet en 244/2009/ES direktiv Europarlament, som gradvis tas bort från EU: s marknad och låg verkningsgrad glödlampor halogenlampor.

LED lampor har en hög kostnadseffektivitet, hållbarhet, hållfasthet och ekologisk säkerhet. 


  Nyligen lysdioder avger upp till 200 lumen per watt (lm / W), men i dagens marknad är det vanligaste 30-9 lm / W verkningsgrad lysdioder. Till skillnad från glödlampor eller lysrör, förändringar lysdioder lampa elektrisk ström direkt i ljus som avges, i teorin, kan en sådan förändring ske nästan utan förlust. LED lampor avger ett smalt spektrum av ljus - det utsända ljuset är ren, särskilt av designers. Underlätta hanteringen, färg vinkel mångfald i utbildningen, lysdioder användas i områden där andra ljuskällor inte är möjlig eller inte kosta. Lysdioder lampor används ofta i ljusa eller ljusstyrka dynamiska system, arkitektur invändig belysning, information visas.
 
LED-ljus är mer ekonomiskt, praktiskt än vanliga glödlampor och energibesparing, eftersom lysdioden makt majoriteten (cirka 80-90%) i ljuset, medan glödlampa flesta av andelen energi för uppvärmning och låg - ljus (ca. 20%). Till exempel sålda 6W LED lampa kvalitetsförändringar 60W glödlampa, halogenlampa, 30W eller 11W stela (lysrör) glödlampa. Bytas glödlampor till lysdioder lampor kan minska kostnaderna 10 gånger mer ljus bara på elförbrukningen, som ständigt ökar. Lysdioder lampa genererar ljus intensiteten når en stund, så sparar både tid och energi, eftersom uppvärmningen under de magra eller annan allmänt används framför allt i lampor använder mycket el.
 
Hållbarhet är en viktig fördel med LED lampor, Lysdioder produkter för kvalitet skiner ca 50.000 timmar, med mycket förmånliga villkor för utbildning och tid att nå 100.000 timmar. De är hållbara. Lysdioder upplysningen, all elektronik arbetstid, de flesta förkorta den höga temperaturen sker det oftast på grund av dålig kylning fel läge aktuella miljöförhållandena är sällan fel. Även efter livslängden på lysdioder lampan lyser som lysdioder livslängd är beräknad fram till det ögonblick då ljusintensiteten med 30% och ibland 50%. Med LED lampor sparar du pengar och sjukvård, detta gäller särskilt på platser där det är svårt ersätta trasiga ljuskällan (högt i tak, utomhus ljus) eller behovet av ständig bra belysning, som att använda eller zoner säkerhet.
 
En annan fördel med LED-belysning är hållbarhet - LED lampor inte har glasflaskor, trådar, så de är starkare  mer tillförlitliga än andra vanliga ljuskällor. LED lampa den tid utbildningen inte beror på antalet start stopp, vänta inte tills det varma ljuset eller så mager som ett lysrör lyser. Lysdioder resistent mot vibrationer stötar i motsats till halogen, glödlampor eller lysrör.
 
LED lampor avger ultraviolett och infraröd strålning, om det inte särskilt utformat för detta frekvensområde erhålls. Med hjälp lysdioder lampor, det finns ingen risk för miljöförorening oavsiktliga eftersom lysdioder okrossbara. Krossbart effektiv glödlampa kan inte bara skära, utan kvicksilver förgiftning [1]. Bryt och kvicksilver är särskilt betydande risk för barn. Kvicksilver är en mycket svår återhämtningsprocessen. LED lampor inte påverkar hälsan - rullar som lågenergilampor, så går behaglig för ögonen skapar en bekvämare arbetsmiljö. Om du inte är säker på du använder lysrör blinkar, titta på dem genom mobiltelefonen kameran och se flimmer, i en situation blir snabbt ont i ögonen, det flimrar främja migrän och epileptiska anfall.

lampor led belysning

LED lampor används väldigt lite el, så deras användning minskar kostnaden för belysning.


Du ser globalt, minska sina kostnader, minska koldioxid från atmosfären. Använda LED belysning inte belastar miljön med kvicksilverföroreningar kommer inte att äventyra ditt hem eller arbetsmiljö av det farliga ämnet. På livslängden för lysdioder lampa för en lång tid utan att förändras, vilket resulterar i mindre konsumtion naturresurser för att producera dem, mindre föroreningar, inte längre passar för lätta element.
 
Lysdioder belysning är den nyaste, mest kostnadseffektiva och "grönaste" ljusteknik.
 LED teknologi hjälper oss spara. Med hjälp en lysdiod, elektriska energibesparing på 74%.
 Lysdioder teknologi hjälper oss att spara. Med hjälp av en lysdiod (LED lampor), elektriska energibesparing på 74%.
  Ljuskälla byte krävs en gång var 9 år, när glödlampor för att ändra i genomsnitt två gånger per år. Väsentligt ökar kostnaden för belysning för den årliga tjänsten.
 
LED teknologi lampa betalar i genomsnitt 3 år.

LED lampor


Världsomspännande led lampor är de mest lovande källorna till ljus. De är effektiv och användbar när ersätter gamla glödlampor finns många år utan ändra dess ljusstyrka. Lampa ledde logiskt ersätter de traditionella källorna, är en nyskapande högteknologiska produkt uppfyller alla europeiska kraven på säkerhet och miljöprestanda.

lampa för hem underströk din status


De lägger till komfort i det dagliga livet och kommer att spara tid pengar för den moderna människan. Brända ut lampor kan glömma forever. Företaget "NLT" kommer du kunna köpa led lampor för bostäder som är idealiska för moderna och eliten belysning. Mångfald och utformning skiljer sig led lampor recensioner som idag bara är positivt.

Effektiviteten i led lampor

LED lampa minskar ibland kostnaden för täckning. Besparingar från en lampa är uttryckt i en årlig minskning av bränslet vid 100 kg! Jämförelse livstid ledde och glödande talar för sig själv. Det ledde fungerar mer än 30000 timmar och halogen och glödlampor ca 2500-4000 timmar. I vår katalog bara högkvalitativa lysdioder lampor, priset är godtagbart och betalar snabbt för sig själv.

Ljus


Fram till nyligen var LED ljus som används i endast de dyraste bilar. Idag är denna teknik tillräckligt billigare billigare och billigare företag som tillverkar bilar.

LED ljus mycket billigare i jämförelse med traditionella halogenlampor. Detta beror på att de producerar något ljus från värmen. Som jämförelse använder "Visteon" gjord av LED ljus Bentley bil endast 15 watt påslagen halvljus och traditionell halogenlampa - så mycket som 65 watt.

Dessa Lysdioder ljus inte bara ekonomiskt, utan också tålig. Jämfört med halogen, lyser de upp 10 gånger, dvs ca 10 tusen. arbetstid.

Lysdioder bakljus blir en ny revolution i bildesign. Under de kommande fem åren kommer de flesta vara den billigaste bilen med LED ljus.

Inte bara i design, men också säkerheten för LED ljus, verkar det, löftet om revolutionen. De lyser upp på bara 200 millisekunder. Detta innebär att följande trafiken på bromspedalen klickar blir det förflutna. Besparingar på bara några hundradelar av en sekund delar, men i hög fart in i mätaren, vilket kan vara avgörande.

Spotlights


LED belysning tekniken blir en integrerad del många belysningslösningar. Gatorna, fasader av byggnader, reklamskyltar upplysta LED spotlights.
Lysdioder spotlights är energieffektiva alternativ till traditionella armaturer med urladdningslampor. Skarpt ljus lysdioder spotlights lyser tillåter endast de områden som kräver belysning.
LED spotlights är tillämpliga på system för intelligent styrning av belysning för att styra energiförbrukningen enlighet med förändringar i miljöförhållanden (ljusnivåer, närvaron av människor i området av belysning etc.).
Olika modifieringar av LED spotlights på typ och nummer som används av lysdioder, gällande sekundära optik kan du använda dem olika applikationer - från täcker vägar och industribyggnader till landskapet, arkitektoniska, dekorativ belysning.

 Belysning i privata hushållLämplig för alla privata bostäder eller mark - ett område, trappor, entréområdet, entré till huset belysning krävs. På så sätt slipper du obehagliga överraskningar varje dag - fånga fötterna på trappan till poäng, en större insats för missa nyckeln till låset. Hus  belysning minskar risken för stöld, eftersom det verkar svårt undkomma även mycket subtilt-lit område.

För att effektivt vackert upplysta huset och området måste ha en bra idé. Väljs ljuskällor, ljus design, samt elledningar. Utomhusbelysning sortiment är verkligen imponerande, så innan du köper ljusutrustning värt titta in i vad som är motståndet mot stämningsfull belysning effekter klass, som krävs för driftspänningen, eller armaturer kan användas för el-lampor.

Det belysta föremålet kommer att se ut påverkan på husets vägg färg, graden plantering område, avståndet från det viktigaste gatan (gatan lyser eller inte) och utan tvekan sina egna ljus, de använder ljuskällor. Armaturdesignen påverkar valet av bostäder och allmänna arkitektoniska utsikt.
 

Armaturer kan klassificeras i flera typer:    * Visa Lights - Det är sådana lampor som avger ljus i en viss riktning vid en viss vinkel. Det kan medges i marken och belysning smeigiami (mobil) lampor fäst på väggen lysande lampor i olika riktningar. Sådana armaturer används vanligen för halogenlampor och LED-lysdioder. Dessa lampor kan lysa väggarna i ett hus eller en separat del av inredningen, buskar, träd, bygga pelare, fontäner och även simbassänger, perfektskensystem.
    * Belysningsstolpar används mest för belysning stigar och spår, staket, dekorativa belysning, lämpliga och terrasser, perfekt grön bakgrundsbelysning. Spalthöjd beroende på efterfrågan varierar från 0,3 till 1,2. Den Installationen av dessa kolumner skall rekommenderas vid var 3-5m, beroende på kapaciteten av kolonnen samma höjd.
    * Infälld belysning beroende på den resistansen av det klass används i takläggning och tak tapping (om så är nödvändigt för att belysa det vägg eller ingången). För att belysa någon form av konkreta föremål, eller bara att markera en vacker låt belysning  till jorden kakel. Perfekt för trappor glänsa. Detta alternativ är mer lämplig för minimalistiska stil älskare, när ljuset kommer direkt från "ingenstans". När du väljer en lösning illuminationer bör uppmärksamma belysning av resistens mot klass, lära sig om tekniska egenskaper armaturen, som tål vikten, hur man kan göra dränering, skulle lamporna inte helt översvämmas med vatten.

Museer och gallerier belysning


                                                                               
Ljuset spelar en viktig roll att belysa utställningar och utställningar. För att visa sukutri unika stil som kommer att tilltala besökare på utställningen och gå som behövs att välja rätt ljusutrustning, ljus flödesriktning, med hänsyn till de särskilda omständigheterna i varje utställning. Varje utställning eller museum belysning syftar till att belysa det unika i varje del av konst att hjälpa besökare orientera. Konsten belysning, måste valet uppfylla följande krav:

    * En rättvis utställning av arbetsytan belysning
    * Rätt belysning i rymden
   * Trafiken ljusstyrning att skydda utställningsföremål från de negativa effekterna av ljus (ultraviolett strålning).

Belysa museets utställningar (målning, fresco, staty) är mycket viktigt att skapa en enda ljus i ytan, uppvisar förmedla färg och konsistens.
Utställningar bör presenteras på ett sådant sätt att upprätta förbindelser mellan dem utställare. Ljus ger en känsla av gemytlig resa ut objekt i världen, med inriktning på föremål som kommer ut ur skymningen.
Valet av belysning bör vara uppmärksamma inte bara det estetiska uttrycket av ljus, utan även de särskilda aspekter av tekniken, såsom de antika verk skydd, användning av moderna system extra historisk miljö. För att uppnå de två viktigaste faktorerna är avståndet mellan ljuskällorna lätta val av utrustning. Rätt avstånd medger tillräcklig att belysa objektet för att undvika negativa termiska effekter av konstverk. Belysa de gamla konstverken är det tillrådligt att använda glödlampor halogen ljuskällor med en dimmer som gör om det behövs för att minska trafiken ljuset. Samtidigt belyser den samtida konsten föredragna fluorescerande ljuskällor. Med en källa halogenljus indirekt fick en mycket trevlig, attraktiv aggressiv ljus. Men om du vill ansöka direkt till halogen, så är det viktigt att justera intensiteten. Bevarande av artefakter (särskilt bilder) från ultraviolett strålning, som kommer inte bara från solen, men från ljuskällan, är det mycket viktigt att stoppa användningen av UV-lampor eller speciella filter.
Belysa mönster med en bakgrund av mycket guld, är det lämpligt att kombinera direkt och indirekt ljus för att förhindra skuggor reflektioner.
Val av belysningsutrustning, är det viktigt att korrekt ställa in den i rymden. Lampa ställning måste väljas att minimera tillgången till besökaren horisonter. Den mest optimala lösningen hittas med hjälp av spår-baserade system.

Modern spårsystemet möjliggör installation olika typer av belysning dem, spåra samma flexibilitet av varierande komplexitet systemen. Detta är en mångsidig lösning idealisk för snabba displayer tillåter maximal exponering till målen. Systemet kan användas för olika riktade spotlights med optik anpassade till ett visst beslut. Strålkastare med inbyggd lämpligt att välja en ljus styrenhet som gör att du kan väl reglera flödet av ljus som behövs att uppvisa en viss ljus, för att uppnå optimal visuell balans skydda objekt från negativa, alltför intensivt ljus exponering. En annan fördel med dessa projektorer är möjligheten att använda olika filter linser, som kan bidra till att skapa speciella effekter, speciella atmosfär av utställningen, belyser en del av utställningar, för att öka kontrasten mellan ljusa och släckt områden så vidare.
Sammanfattningsvis kan man säga den moderna konsten ska vara 500 till 800 lux belysning, den gamla - 100 lux.