www.Lampor-LED.se
Lampor, Led lampor, belysning, led belysning, Lampa
Led-Lampor, Led-Lampa, Led-Belysning

Varselljus LED lampor. Vilka är de varselljus?

Varselljus - det lyser bilen, ljuset som riktas framåt. De används för att öka synligheten av din bil säkert på dagtid och under dagen. Jämfört med andra metoder för lanterna på dagtid några lampor är säkrare, men fortfarande har mycket lägre energiförbrukning. Den obligatoriska närvaron av dagtid lampor infördes i Skandinavien.

Idag finns två typer av lanternor - standard lampan och LED har dykt upp i världen nyligen. Och trots att LED-systemet kännetecknas av höga kostnader, är dess installation fullt berättigat på grund av de obestridliga fördelar. Fördelarna med LED är: snygg design, låg strömförbrukning, lång livslängd, en klar, ljus. System LED-varselljus inte blinda mötande trafik, och rättvist, fotgängare, under en lång livslängd, inte kräver ytterligare underhållskostnader.

I själva verket varselljus är ute, och en super ljusa lysdioder som ger en rik, klar, flimmerfri vitt ljus, som är perfekt erkända enligt något körförhållanden, även i dåligt väder. På grund av utrustning från ljuskällor fordonet ökar säkerheten för fordonet.

Det faktum att kvaliteten på varselljus avsevärt förbättra säkerheten, bevisas av resultaten av forskning som bedrivs under det senaste årtiondet i Europa. Därför varselljus - en garanti för säkerheten på vägarna, och dess eleganta design, LED-varselljus ger bilen som en exceptionell och ursprungliga utseende.

Den största nackdelen med LED-varselljus systemet just nu är kostnaden för en anständig, men fördelarna med drift och lång problemfri livslängd av lysdioder är mer än betalar för alla kostnader.

De främsta fördelarna med bil kör lampor


Varselljus lyser automatiskt när tändningen på och av när du slår på din huvudsakliga strålkastare, eller passerar. I dag-och varselljus redovisas bättre än låga vägbelysning. Användningen av modern teknik - varselljus - ökar avsevärt livslängden på bilar belysningssystem, eftersom de använder lysdioder. Energiförbrukningen av varselljus under 7-faldig jämfört med konventionell avtolampami. Dekorerad med LED-strålkastare - det är verkligen vackert, lockar det alltid ser, men alla måste veta när du ska sluta, för att inte förvandla din bil till en julgran, girlanger av lampor glödande.
Skillnader mellan varselljus från normalt halvljus strålkastare
Kvalitativa varselljus är mycket mer ekonomiskt än de vanliga låga vägbelysning. LED-lampor minskar bränsleförbrukningen och utsläppen till atmosfären av koldioxid. Livslängd LED dagtid lampor inte sämre än begreppet drift av bilen, det vill säga tiotals år.

LED varselljus är bekvämt, eftersom på och av automatiskt vid start och avstängning av motorn, medan de låga vägbelysning med behovet av att inkludera en speciellt av.

Installation av moderna system är varselljus snabbt och enkelt. Produktspecifikationer är perfekt och mångsidig för alla fordon.

Om ägaren av fastigheten är inte ny, tillverkad i Europa - den senaste modellen bilen, kan installationen av dagtid lampor blir problematisk. LED element bör installeras bredvid strålkastarna eller i håligheter i radiobil. För att installera stötfångaren skulle behöva demontera den eller göra nedskärningar eller andra anläggningsarbeten. Det bör fixa svetoelementy jäms med stötfångaren och rätt, i enlighet med instruktionen att utföra elektriska ledningar, samt att koppla systemet så att det började att arbeta med att starta motorn och stäng när tändningen tänds.

Dessutom bör de löpande belysning på bilar definieras inte som ägare ville, och i enlighet med vissa normer. På en höjd av lysdioder måste placeras i intervallet 25 till 150 cm över marken, och avståndet mellan systemen måste vara minst 60 cm därför för installation på bilen varsellyktor är det viktigt att köpa certifierade LED-system.