www.Lampor-LED.se
Lampor, Led lampor, belysning, led belysning, Lampa
Led-Lampor, Led-Lampa, Led-Belysning

Utnämning av LED-lampor

Led belysning. Utnämning av LED-lampor


På 60-talet av 20-talet massan införandet av HID lampor i belysningssystem för företag och städer har förbättrat belysning och därmed minska effektförlusterna som tidigare skett i driften av lampor med glödlampor, samt minska underhållskostnaderna på grund av längre livslängd HID glödlampor. Sedan början av gas-utsläpp serier lampor, dvs under de senaste 40 åren, gjorde marknaden verkar inte ur intet tillförlitliga arbeta enheter åtminstone i viss mån kan kvalitativt förbättra de tekniska och ekonomiska resultat belysning.

 
Med den snabba tillväxten i energipriser och ökade kostnader för belysning, lampor och tillbehör, i en försiktig chefer det finns ett behov av att minska alla typer av icke-produktionskostnader. Till exempel genom införande av resurs-och energieffektiv belysning teknik i de linjer som kommer att så snart som möjligt för att minska elräkningen och nästan stoppa den massiva köp av lampor för att ersätta den misslyckades och minska det ständiga arbetskostnader för reparation och underhåll av belysning.
 

Utnämning av LED-lampor minska dessa kostnader.


Minska ovanstående kostnader möjliggör energieffektiv LED-lampor och LED-modernisering av befintliga linjer av belysning, installation av närvarogivare och belysning.

 
LED-lampor har ett längre liv, mer än 50.000 timmar med nästan ingen förlust av ljusstyrka och låg strömförbrukning, vilket ökar energibesparingar på mer än 2,5 gånger, förbättra och höja kvaliteten och nuvarande belysning. K minskar LED-lampor för att energiförluster inkluderar: värme, ljus, elektromagnetiska. Samlingen minskar förlusten av fixturer kan konsumera mycket mindre el.

 
Betydande tekniska säkerhetsmarginal, användning av moderna komponenter garanterar hög kvalitet och hållbarhet hos enheter, även med instabil spänning, samt en stor mängd temperaturer och hög luftfuktighet i den omgivande luften. Använda miljövänliga material och komponenter som gör att du kan ställa in LED-lampor som inte bara i utomhusbelysning fixturer, men också på arbetsplatser med en hög koncentration av människor. För närvarande kommersiellt tillgängliga LED-lampor för de flesta typer av belysning.