www.Lampor-LED.se
Lampor, Led lampor, belysning, led belysning, Lampa
Led-Lampor, Led-Lampa, Led-Belysning

Styrenhet LED-belysning, led lampor

Ljusstyrka LED-belysning styrenhet från GE Lighting

Den nya patenterade Controller för extern belysning gör att du kan justera ljusstyrkan på LED lampor och HID lampor i intervallet 10-90%.
 
Den registeransvarige är monterad till kroppen av belysningsinstallationen med snap-kontakt som är kompatibel med moderna solceller. Kontakten tillåter passage av signaler från styrenheten till föraren att styra ljusstyrkan.
 
Den nya regulatorn är avsedd för lätta Evolve LED Cobrahead företaget GE, utrustade med moderna optiska system som ökar enhetlighet strålning i horisontell och vertikal riktning, och det minskar bländning.

led belysning

Evolve LED-lampa från GE

Tävlingen, som arrangeras av US Department of Energy, belysning Evolve LED Cobrahead erkänts som bäst i klassen för vad kan minska energiförbrukningen för belysning med 50% jämfört med vanliga hög intensitet urladdningslampor för vägar. Livslängden på nya belysning upp till 11 år, förutsatt att de drivs 12 timmar om dagen, vilket är 4 gånger hastigheten för urladdningslampor.
 
Tillämpning av nya flygledare som LED-belysning system utvecklas LED Cobrahead kan spara upp till 7,5% av energin. Dessa styrenheter är också kompatibla med inställningarna på grundval av högintensiva urladdningslampor och minska sin konsumtion med 50% med låg trängsel.

Styrenheter och förstärkare


Styrenheter behövs för att skapa en annan dynamisk belysning scenarier lysdioder. Med styrenheten kan du styra ljusstyrka, färg och snabba förändringarna i skriptet för både RGB-matrisen, samt för svartvita lysdioder.

LED belysning styrenheter från glada och IR fjärrkontroller med makt att styra upp till 10 A. standard controller firmware har 8 dynamiska program ljusstyrning.

LED förare med kontrollerad ljusstyrka


Till skillnad från lysrör, LED (LED) kräver en stabil ström och inte kräver uppvärmning eller antändning. IRS2530D kan också användas för strömförsörjning och nedtoning LED-lampor. Figur 6 visar ett diagram av ett nätverk förare, LED-baserade IRS2530D.
 
Återkopplingskrets styr ljusstyrka strömamplituden stöder IRS2530D LED, justera avstämningsfrekvensen halv-brygga inverter.

Resonanskretsen för IRPLDIM4E ändrades något. Eftersom det inte längre behövs för uppvärmning och antändning av lasten, har utgångssteget ersatts med den seriella LC-LED-kedjan. Som ett resultat korrigeras den utgående spänningen hos rektangulär form med den ytterligare användningen av en brygglikriktare i en helvågs positiv spänning.

Styrning av växelström sker fortfarande klämman resistorn RCS, vilken tillhandahåller en direkt mätning av den AC vid full amplitud hos LED likriktade strömmen. Denna AC-signal summeras med likspänning från regulatorn och referensströmmen matas till utgången DIM IRS2530D.

Återkoppling styrkrets bibehåller ljusstyrkan av amplituden för den aktuella LED, kontinuerligt justera frekvensen av den halva bron inverter så att den nominella RMS-ström LED hållit sig inom de gränser som anges i tillverkarens specifikationer.

När en konstant referensspänning reduceras, ökar styrenheten frekvensen av IRS2530D att reducera överföringen förhållandet mellan resonanskretsen är strömmen genom LED reduceras, vilket resulterar i reducerad ljusstyrka. Denna kontroll system upprätthåller en konstant ström genom lysdioden på ingången, lasten och temperaturväxlingar för något värde av nivån på ljusreglering. Det kan fungera med valfritt antal seriekopplade lysdioder.

Den ovan nämnda styrkretsen hos LED-lampan don är nästan identisk med den styrda lysrör IRPLDIM4E. Någon av de metoder för att kontrollera ljusstyrkan i lysrör förkopplingsdon som beskrivits ovan kan lätt användas för att styra LED. Återkoppling styrkrets i styrenheten IRS2530D ljusstyrka gör att du kan arbeta med valfritt antal seriekopplade lysdioder. Att arbeta med LED-ledare med olika märkströmmar klämma motstånd och en källa till stöd alternativ bör anpassas därefter.