www.Lampor-LED.se
Lampor, Led lampor, belysning, led belysning, Lampa
Led-Lampor, Led-Lampa, Led-Belysning

Infälld i tak och overhead LED-lampor, LED-belysning

Infälld i tak och overhead LED-lampor


LED-lampor är konstruerade för allmän belysning i kontor, korridorer, hallar och andra lokaler för administrativt och kommersiella fastigheter.

 overhead led lampor

Inbyggda LED-lampor med storlekar av 600x600 mm och 1200h300 mm är konstruerade för installation i undertak och kassett rack. Således infälld LED-armatur med standard storlek 600x600 mm installeras i de generella tak.
 
LED-lampor med några storlekar tak overhead 600x600 mm och 1200h200 mm är konstruerade för montering på en plan yta väggar och tak.
 
De främsta fördelarna med LED belysning till tak utbytbara motsvarigheter till lysrör:
• - att minska elförbrukningen med 2-faldigt (36 W = 75 W och 45 W = 90 W med lika ljusflöde);
• - Resurs kontinuerligt ljus 50 000 timmar (och 10.000 timmar för lysrör);
• - brist på underhåll (och den ständiga byte av blåst lampor i de gamla analoger);
• - ekologiska säkerhet och avsaknaden av behovet av specialiserade inrättningar för bortskaffande (krävs för kvicksilverutsläpp som innehåller lysrör);
• - hälsa och arbete utan buller, rippel och flimmer (som finns i föråldrad belysningsutrustning);
• - omedelbar och utan begränsningar på antalet på och av (och även som finns i fluorescerande lampor typ).
Miljövänlig och säker för Office LED storbildsprojektor ersätter föråldrade analoga till lysrör. Användningen av LED-lampor kan uppnå en dubbel minskning av elförbrukningen för belysning i skapandet av liknande anläggningar. Snygg design och material kvalitet LED-lampor pryder sig med någon modern interiör.

Inbyggd LED-lampor ovanför har en betydande resurs för kontinuerlig drift - minst 50.000 timmar. Moderna elektroniska komponenter och speciellt konstruerade bostadsförmedlingen LED lampor så att de kan fungera utan underhåll i många år. Så när 12-timmars belysning, hängande lampor LED kommer att pågå i över 11 år.

Kontrollerade LED-lampor 0 .. 10V

Managed Office LED-lampor är designade för att fungera med intelligenta styrsystem med ljus.


overhead led lampor

Samarbeta med LED-lampan styrsystem hårdvaran möjliggör manuell eller automatiskt läge på och av lampor, och långsamt höja och sänka ljusstyrkan. Till exempel, LED-belysning i ett kontor, hall eller lobby, kan automatiskt slås på innan dagen i full kraft, och sedan gradvis minska som den naturliga ljus. Allt detta gör att kontoret LED-belysning inte bara bekvämare, utan också ekonomiskt. Ordentlig kontroll av ljus hjälper till att minska den totala energiförbrukningen och förlänga livslängden på LED-lampor.

LED taklampor är utformade för att styra analoga gränssnitt till standard 0 .. 10V (ANSI E1.3: 2001) - kontrollerar ljusnivån är proportionell mot DC-styrspänningen i intervallet 0 till 10 V.

Managed Office LED-lampor har en sockel för anslutning till elnätet 220 och en separat kontakt för anslutning till den intellektuella ljuset styrsystemet. Genom denna kontakt på lampan styrsignalen. Strömförbrukning vid kontroll linjen är 1 mA.

När en spänning-kontroll signal i det intervall från 0 till 0,7 V, är lampan avstängd, medan dess makt förbrukningen är mindre än 200 mW.

När en spänning-kontroll signal är 0,8 V vänder sedan lampan på och ™ erbjuder 8% av dess totala ljusflöde.
 
Den släta Ökningen hos spänningen styrsignalen från 0,8 till 10 V, respektive, ökar den ljuset utsignalen av LED-lampor från 8 till 100%. När en spännings-kontroll-signal 10, är ​​lampan arbetar med full makt.

Fyrfärg RGB LED lampor Relax


Relax - en konceptuell modell av de inbäddade LED-lampor. Koppla av på LED lampan RGB LED kan lysa ett rum med någon färg och nyans av ljus, med en jämn eller en dynamisk förändring av färger på manuset, eller kör på den populära DMX-512 gränssnitt. Lampor med en färg LED-takbelysning kan användas i rum för avkoppling och SPA-salonger, samt i klubbar, barer och andra inrättningar underhållning.