www.Lampor-LED.se
Lampor, Led lampor, belysning, led belysning, Lampa
Led-Lampor, Led-Lampa, Led-Belysning

LED lampor: MR16LED 12v stralkastare

MR16 LED 12v strålkastare
 

Nya Range - Äkta Cree ™ LED-kretsar

 
Vi är glada över att ha avverkat den här nya serien MR16 LED spotlights som är byggda med den senaste chipset från Cree XR-E och den nya MC-E. Båda dessa chipsets är av högsta kvalitet, vilket ger svindlande mängder av ljus från minimala wattal, med mycket användbara färgtemperaturer och utmärkt färgåtergivning.
 

Byggd för att hålla och spara pengar

 
Våra MR16 LED spotlights är utformade som direkta ersättningar för befintliga 12v låg lampor spänning halogenlampor i en mängd olika beslag. De är utrustade som standard med en hög grad av glas 70 grader beam objektivet (andra strålvinklar finns) för en skarp, gnistrande stråle av ljus. Dessa lampor använder en bråkdel av den el som krävs av vanliga halogenlampor MR16 lampor, men ge ut lika mycket ljus. Användning av CREE LED indikerar en extremt lång livslängd på upp till 50.000 timmar och så under sin livstid, ersätter en av dessa LED-lampor ca 25 vanliga MR16 halogen spotlights, samtidigt spara så mycket som 2.450 kWh el - det är över £ 250 vid 10,5 p per kWh!
 
Våra MR16 LED spotlights finns i en rad av likvärdiga wattal från 20W till 50W + med balk vinklar 50deg och 70deg och 100deg för att passa dina individuella behov.
 
Förväxla inte våra nya lampor med första generationens "nyhet" LED erbjudanden med flera låg effekt "hålig kallad konventionen lysdioder och producerar mycket ljus, ofta för blå och för svag för praktisk användning, dessa nya MR16 LED-lampor är helt enkelt fantastisk och kommer ingen besviken!
Varmt eller kallt?
 
Våra MR16 LED-lampor finns i två färgnyanser, varmvit och kallt vitt. Den enda exponering Bilden till höger är av en display skåp med härdat glas hyllor som innehåller glas. De två sidorna av skåpet är isolerade från varandra för att förhindra ljus störningar. Du kan se att det finns en signifikant skillnad mellan de varma och kalla vita lampor. På grund av det sätt färgtemperaturen av lysdioder kontrolleras, de svalare lamporna är mer intensiv än de varma sådana. Även om vi beskriva de två lampan nyanser som "varma" och "cool", är ljuset från en varm vit lampa som liknar en vanlig halogenlampa. De Cool vita lamporna är faktiskt inte kalla, de producerar en ren strålande vitt ljus, vilket motsvarar dagsljus utan antydan till "blåhet" som äldre teknik LED-lampor har satts i samband.
 
För en standard halogen stil "ljuseffekt och för allmän hemmabruk rekommenderar vi montering med varmvitt ljus. För en renare "ren vit" mer modernt utseende, eller för displaybelysning där korrekt färgåtergivning är viktigt, rekommenderar vi användning av Cool vita lampor.