www.Lampor-LED.se
Lampor, Led lampor, belysning, led belysning, Lampa
Led-Lampor, Led-Lampa, Led-Belysning

LED lampor: Landskapet LED-belysning

Användningen av LED belysning i landskapet

 
Landskap design - en av de mest populära områdena i arkitektoniska utformningen av yttre områden, landskapsarkitektur och organisation av landskapsarkitektur planteringar, användning av små arkitektoniska former i prestation. Den viktigaste uppgift - är att skapa harmoni och skönhet, kombinerat med bekvämligheten att använda infrastrukturen.

En viktig roll i bildandet av beduyuschego utseendet spelar en välorganiserad täckning. Användningen av LED-lampor, kan lösa de svåraste uppgifterna i belysningselement av landskap design. För landskap belysning kan hänföras till installationen av landskapsarkitektur områden, markerar blomma trädgårdar, arkitektoniska strukturer, trottoarer, träd, etc.

Lysdioder används ofta i landskap belysning på grund av de kvaliteter överlägsna de tidigare använda ljuskällor högt ljusutbyte, avsaknaden av ultraviolett och infraröd komponenter i spektrat, mekaniskt motstånd, ringa storlek, brett temperaturområde, tyst drift.

Tänk på ovanstående uppgifter.

Först bör vi inte glömma att lysdioder har en låg matningsspänning, vilket tyder på att säkerheten för deras tillämpning.

Andra, beständighet mot mekanisk skada och hög hållbarhet medger användning av belysning baserat på lysdioder för att uppnå de mest vågade designbeslut.

För det tredje är det viktigt att frånvaro av ultraviolett och infraröd komponenter. Eftersom landskap belysning förutsätter att lamporna är belägna i omedelbar närhet till fabriken, detta viktiga faktum.

För det fjärde är det viktigt att lysdioderna kan arbeta över ett brett temperaturområde. Från-40o C till +80 ° C. Detta möjliggör användning av LED-lampor på gatan vid temperaturer under noll, och inuti byggnader såsom växthus och vinterträdgårdar.
Naturligtvis de viktiga parametrarna är de LED-lampor, som tyst drift och deras estetiska utseende.

LED lampor

Som nämnts ovan är lysdioder i syfte att landskap belysning som används i all sin mångfald. Från flexibelt neon till LED lampor, landskapsplanering av fixturer olika höjder till LED arrayer för bearbetning spår. Med möjligheten att använda lysdioder vid olika omgivningstemperaturer och det faktum att LED-lampor är gjorda med olika grader av skydd, kan de tillämpas på föremål som alla typer av dammar, vattenfall, pooler.

Om vi ​​talar om utsikterna för landskap belysning, kan man säga med tillförsikt att lysdioderna är på detta område har en stor framtid.

LED belysning