www.Lampor-LED.se
Lampor, Led lampor, belysning, led belysning, Lampa
Led-Lampor, Led-Lampa, Led-Belysning

LED lampor: LED tube T8

led lampor  tube T8

LED-T8 linjär lamptyp


LED-teknik fortsätter att utvecklas snabbt, över gränsen som skiljer dem från ljuskällan som används för allmän funktionell belysning. Fler och fler typer av LED-belysning produkter såsom linjära lamptyper T8 (används istället för fluorescerande dagsljus) belysning annonseras på marknaden.

För närvarande uppnås effektiviteten av lysdioder, som lämpar sig för funktionell belysning 90Lm/Vt, med en effektivitet av fluorescerande lampor 50-100Lm/Vt.

Spridningen i prestanda beror på fluorescerande ljuskällor inte bara typ av lampan, men användningen av olika typer Kontroll (förrätter, förkopplingsdon), förlust av som varierar i ett ganska stort antal. Förutom den betydande ökningen i effektivitet, lysdioder skiljer längre livslängd, lägre strömförbrukning och avsaknaden av kemiskt farliga ämnen (kvicksilver, tungmetaller, fosfor ämnen etc.) Samtidigt var 6 månader för tillverkare av lysdioder tillkännage en ny generation av halvledare ljuskälla.
Ändrats eller inte ändrats?

Är det möjligt i praktiken en fullständig ersättning av befintliga lysrör med LED-lampor, någon T8? Tyvärr inte. Inte alla linjära LED-lampor som finns på marknaden idag är analoga med fluorescerande (i termer av att ge minst likvärdig teknisk och konsumenternas egenskaper) och är lämpliga för uppgradering av befintlig belysningsutrustning.

I den här artikeln, anser vi en detaljerad jämförelse av de tre rör:

   A. LED-lampa LED-T8S-120.
   Två. Lysrör av en välkända tillverkare.
   Tre. LED-linjära lampa vanligt den vanligaste typen (i dag).

Jämförelse av olika egenskaper, bland annat optiska, elektriska, termiska, samt tillförlitlighet, kommer att möjliggöra ett mer balanserat sätt att avgöra skillnaderna, fördelar och nackdelar med varje typ av lampa.

Jämförelse av LED-lampa LED-T8S-120 och 32W T8 lysrör.


LED-lampor: idéer, metoder, genomförande.

Översikt.

För närvarande kan de mest effektiva vita lysdioder kan jämföras med effektiviteten av fluorescerande ljuskällor. Icke desto mindre är resultatindikator en nödvändig men inte tillräcklig tillstånd och en indikation på kvaliteten hos den slutliga produkten.

Bra LED-varselljus måste kombinera högpresterande lysdioder för att säkerställa optimal temperaturförhållanden av produkten, stabil drift av LED föraren och ljudet av linserna optiken.

Omvänt, designad dåligt LED linjära lampor som använder LED är ännu bra för att vara mindre effektiva lysrör, eller kommer inte att ge den påstådda (mer) liv.

En av de viktigaste faktorer som påverkar beslutet att använda LED-lampor T8, är deras liv. Även ens experter Belysning har en ganska begränsad direkt erfarenhet av sådana lampor och därför inför en brist på praktiska resultat av hållbarhet och tillförlitlighet av LED lysrör.

Det bör noteras att livslängden för LED-lampor för ljus skanning är inte samma livslängd av en enda lysdiod (LED). Hållbarhet LED-lampa beror också på parametrarna för strömförsörjningen (LED förare), operativsystemet temperaturområde, de beräknade termiska förhållandena, använt material och tillförlitligheten av elektriska kretsar.

Hur kan vi bedöma av godkännande av LED-linjära lampor?


A priori kan indikatorer på produktens kvalitet bedömas utifrån dess överensstämmelse med följande kriterier:

    * Använd hög kvalitet LED-kända tillverkare som publicerar uppgifter om tillförlitligheten i de LED-indikatorer,
    * Specialdesignad form och konstruktivt för den högsta och den snabba avledning av värme, vilket gör att temperaturen regimer LED chip;
    * Belysning (optisk) specifikationen LED-lampor från en oberoende laboratorium eller tillverkaren,
    * Garanti;
    * Resultat av tester på lång sikt drift av LED-lampor.

Konventionella LED Lampor T8.


De facto, hittills, under de vanliga LED linjära lampor menar billiga (av normer LED) lampor med rund LED med en diameter på 3-5 mm (även kallad dopp-lysdioder), från 60 till 400 st. på lampan. Monteringsplatta med integrerad förare (oisolerad DC strömförsörjning) passar in i ett rör gjort av genomskinlig plast eller glas, ofta med ingen värme.

Därför, såsom en konstruktiv leda till överhettning av lysdioderna inuti röret, och följaktligen till en snabb sänkning i ljuseffekt (nedbrytning av LED), och förkortar livslängden hos produktens livslangd.

Dessutom bör det noteras att de dopp-runda Ijusemitterande dioder ej ursprungligen var utformad för behoven hos allmän belysning med en lång tull.

Till skillnad från konventionella LED linjära lampor, LED-lampor LED-T8S (LED-T8SE) baseras på hög kvalitet SMD lysdioder. I detta fall LED-lampor använder 30 till 90 lysdioder (beroende på längden av lampan). Därmed i praktiken principen "less is better" - när det appliceras en liten mängd högeffektiva lysdioder som direkt förbättrar den termiska regim ljuskällor och ger dem en mer stabil och pålitlig drift. Denna princip är i grunden skiljer sig från konventionella foder LED-lampor som använder mycket av tillgängliga lysdioder med låg verkningsgrad * (låg ljusstyrka), vilket oundvikligen leder till en ökning av den begränsande temperaturen.

Monteringsplatta LED-lampa i kombination strukturellt med den ursprungliga utformningen av kylfläns kropp och en lins av diffusion av optisk polykarbonat. LED Driver uppfyller krav på UL **.

* Användning av ett stort antal lysdioder med låg effektivitet på grund av behovet att uppnå en acceptabel klarhet.

Resultatet?

LED-T8S vs T8 32W lysrör.

Ljuskällan i LED lysrör LED-T8S (T8SE) är av hög kvalitet SMD LED (90Lm/Vt). Deras ljusstyrka är jämförbar med lysrör.


Linjära LED-lampor förbrukar ca 50% mindre el än lysrör.

Den beräknade livslängden för LED-lampor är cirka 50.000 timmar, medan den inte är beroende på antalet perevklyucheny, vilket kraftigt reducerar den tid som erfordras för att ersätta de blåsta lökar och återvinning. Därför är användningen av LED lampor som inte bara minskar kostnaden för att betala för energi, men också drastiskt minskar driftskostnaderna (driftskostnaderna för underhåll).

Linjära LED-lampor uppfylla kraven i överensstämmelse - inte innehåller toxiska kvicksilver, bly, som alltid används för framställning av fluorescerande lampor.

LED-T8S-120 vs Normala LED linjära lampor T8.

Linjära LED-lampor är mycket mer tillförlitliga än konventionella LED-varselljus, som för närvarande erbjuds på marknaden, och kännetecknas av följande skillnader:

    * Vi använder högkvalitativa märkesprodukter effektiv SMD LED kännetecknas av låg förlust av ljusflöde under drift (låg nedbrytning).
    * Applicera en specialdesignad, innovativ bostäder med förbättrad värmeöverföring, vilket gör det möjligt att förhindra ökningen av temperaturen i en sluten volym lampor och ge en stabil termisk villkoren för lysdioder.
    * Specialdesignad kretsar: till och med fel på en lysdiod påverkar inte de andra.

Testresultaten från de linjära LED-lampor LED-T8S-120


Anger värdena för belysningsstyrka (Lux), en linjär lampa LED-T8S-120, mätt på 1 m avstånd, fick under året av lampan på ett kontinuerligt sätt.

Som framgår av de mätningar som utförts för år ljusstyrka LED linjära lampan LED-T8S bara ändras med några procent, vilket är verkligen ett utmärkt resultat och en indikator på kvalitet LED teknik!

Villkor för mätningar:

    * Omgivningstemperatur (Ta) = 25 ° C ± 2 ° C
    * Öppettider: 24 timmar per dag, 7 dagar i veckan.
Beskrivning

LED Linjär lampa LED Tube T8 - inte en ersättning för miljövänliga lysrör kvicksilverlampor. Lampor är naturliga färger glöd, förbrukar en liten mängd el, består av LED-lampor, aluminiumhölje och görs på traditionellt lysrör. Vid byte av lysrör med LED-linjära lampa, måste lampan bort från startmotorn och ballast.

 Omfattning

LED Linjär LED Tube T8 är konstruerade för belysning kontor, hallar, korridorer, belysning, köpcentra, butiker, stormarknader, butiker, etc.