www.Lampor-LED.se
Lampor, Led lampor, belysning, led belysning, Lampa
Led-Lampor, Led-Lampa, Led-Belysning

LED lampor: LED spotlights, projektorer


Led projektorer

LED spotlights

Idag är det LED-ljus är den bästa lösningen för belysning av moderna städer: gator, byggnader, reklam broschyrer. Dessa enheter ger en starkt riktat ljus, med maximal energibesparing! LED-projektorer har en hög grad av skydd mot skador och miljöpåverkan. De hittills har lyckats ersatt föråldrade gasurladdningslampor, lampor och metallhalogenlampor ljuskällor.

På grund av den höga hållbarhet (6-8 år) och utan behovet av att bevara för den tid uppgifterna el-arkitektur kommer att accentueras av en byggnad och skapa en ny bild i mörkret. Belysning av fasaden kommer inte bara att skapa ursprungliga ljusdesign, ger byggnaden mer estetiskt tilltalande och modernt utseende, men Modern belysning kommer att ge säkerhet i hela det intilliggande området med hjälp av LED spotlights.
LED lampan för bevarande.

Belysning vårt företag mer än 15 år lyfta fram stadens broar, fasader, pelare, pooler och fontäner. Lösningen för störningar energiförsörjningen och brist på produktionskapacitet är LED spotlights, priset som snabbt betalar sig. När de används är en hög besparing som tidigare spenderades på ineffektiv energianvändning och underhåll av belysning. LED Spotlight har framgångsrikt tillämpats på insidan, landskap belysning och intelligent ljusstyrning system med möjlighet att justera.


RGB LED Spotlight

Att skapa en unik multi-färgad belysning på inomhus-och utomhusbruk LED-ljus RGB. Denna typ av belysning är populärt för shopping centra, utställningshallar, dans golv, monument och även fontäner. Externa controllers låter dig skapa färgeffekter med Grand svetodinamikoy även på stora områden. Hantera en sådan täckning med en bekväm fjärrkontroll. Design LED spotlight kan förbättra utseendet, både moderna och historiska byggnader dekorera någon av dem.

Spotlights ger en signifikant minskning av elförbrukningen jämfört med liknande enheter, lång livslängd utan underhåll, och ge en enkel att lösa komplexa problem av belysnings belysning.

Strålkastare finns med olika färger luminiscens. Den vita färgen används för belysning utrymmen och områden och belysning: anslagstavlor, skyltfönster, monument. Spotlights lyser monokrom (grön, blå, röd och andra färger) används för att den färgglada arkitektur-och invändig belysning. Strålkastare manövreras utan filter och utan förlust av ljusflödet. Förutom den svartvita modellen finns i fullfärg-managed (RGB) projektor, vilket gör att du kan få någon nyans av färg och glöd, samt smidigt eller snabbt förändras det på manuset, skrivs till det interna minnet, eller under kontroll av styrenheten lysdioder.

Kapsling IP67 LED-ljus kan du använda utomhus i alla väder och över ett brett temperaturområde.

LED Spotlight med en liten dubbel vinkel halv ljusstyrka (20 º) används för att belysa de smala och förlängda objekt: kolumner och skulpturer. Strålkastare med vidvinkel (80 º - 140 º) används för belysning och översvämningar belysning.