www.Lampor-LED.se
Lampor, Led lampor, belysning, led belysning, Lampa
Led-Lampor, Led-Lampa, Led-Belysning

LED lampor kostnad

LED-lampor LED belysning kostnadLED (lysdiod emittig) - diod avger ljus. LED-lampor den stråle som används i dessa lysdioder - lysande kristaller.

LED diod lampor är en av de dyraste marknaden i lamporna. Varför är det så? Det finns flera viktiga faktorer som är förknippade med höga kostnader för lysdioder:

Produktion - på grund av tekniska begränsningar av LED-lampor produktionskostnaderna är mycket höga, och de är placerade på användaren.

Effektivitet - LED-belysning är energisnål, vilket innebär att ljuset produktionen förbrukas relativt lite energi. Höga initiala kostnader för LED-lampor är belagda med användaren kvantifiera de energibesparingar på lång sikt.

Teknologiska framsteg - LED lampor utvecklas. Den senaste tekniken bygger på integrationen av de silikon kapslar berättelser. Denna teknik kommer att minska produktionskostnaderna för LED-lampor och övergripande pris, men grundläggande forskning och utprovning kräver större investeringar på den här gången.

Filament - LED-lampor inte gör det värme, filament, som har en varm och halogenlampor. Lysdioderna emittera ljus när elektrisk ström passerar mellan två elektroder. Denna teknik är mycket mer effektiv, men också dyrare att producera än traditionell tråd teknik som tillämpas på glödlampor och halogenlampor.

Kluster - eftersom LED-lampor är mycket liten, de är oftast kombineras i grupper (kluster), som tillsammans skapar den önskade ljusstyrkan. En glödlampa 100 watt glödlampa bör användas för ett par LED-lampor kluster, är det samma effektivitet. Detta är en av anledningarna till varför LED motsvarande 100 watts glödlampa kommer att kosta mer.


LED-lampor används mycket brett - konstnärlig belysning, nattbelysning, hem, gård och kontorsbelysning, vägar, bilar, cyklar, motorcyklar, båtar och flygplan belysning, olika enheter (MP3-spelare, dvd-spelare, datorer, tv, miniräknare), trafikljus, PR skyltar, ficklampor, kransar, dans klubbar, forskningslaboratorier, medicinska och andra ändamål.

Varför LED-lampor är bättre än andra lampor?Effektivitet - LED lampor använder energieffektiva. Cirka 80 procent. elektrisk energi omvandlas till ljusenergi, resterande 20 procent. förloras som värme energi, medan den vanliga glödlampan, endast 20 procent. elektrisk energi till ljusenergi, och den återstående 80 procent. förloras som värme energi.Tai viktigt inte bara i monetära termer utan även i miljöhänseende.

Säkerhet - LED-lampor användning av låg spänning elektrisk energi, på grund av inbyggda LED belysningen ska vara cool, cool som vanliga glödlampor. De kan även beröra.

En mängd olika storlekar - LED-lampor kan vara av olika storlekar (kan vara 2 mm eller ännu mindre).

Mängd olika färger - Den här funktionen gör att du kan ha en unik färg, olika nyanser av dekorativa LED-belysning, som bidrar till att skapa intressanta inredning. Dessutom kan de lätt göras, eller mycket svagt ljus (neon).

Longevity - LED-lampor kan tjäna en mycket lång tid (från 50 tusen till 100 tusen timmar eller 11 år av kontinuerlig drift 22 år eller 50% av prestandan.). Tjänar en normal glödlampa endast 5 tusen. timmar. De är resistenta mot vanliga fusioner, kan de användas inte bara för att vara mindre vanliga glödlampor att köpa, men även på platser där skruven i lampan är svårt, är det svårt att uppnå, och en gång skruvas LED, löser en lång tid.

Resistens - LED-lampor inuti filamentet är skör och den yttre manteln är bruten. De är beständiga mot värme, kyla och chock.

Vänlighet mot miljön - LED-lampor avger ultraviolett strålning, innehåller de inte bly, kvicksilver, som är skadliga för hälsan och miljön.

Kasta extra tid - så mycket belysning som via micro Sekudai aktie.

Tyst, störningsfri drift.

LED-dioden tänds indelas i följande typer:

Miniatyr LED-lampor - mycket liten storlek (2-8 mm), glödlampor, använder de handhållna enheter - som indikatorer av lätta mobiltelefoner eller miniräknare.

Hög effekt LED-lampor - avger mycket mer intensiv än andra typer av belysning lysdioder. De börjar att ersätta lysrör och värme, de är mycket mer effektiva på lång servering. Den mest använda inom industrin.

Super Flux LED-lampor - som vanligtvis används för stora skärmar, reklam skyltar. Den har en maximal ljusemission.

Blinkande LED lampor - de används som en indikator blinkar eller flimrar i ett visst intervall (t.ex. cyklar).

Två färg och tricolor LED-lampor - släpper multi-färgad belysning. Används för prydnadsändamål.

RGB LED - rött, grönt och blått ljus-emitterande dioder, lysdioder vanliga i TV-apparater och projektorer.

Alfanumeriska LED-lampor - begagnade monitorer (siffror, bokstäver).

LED-hem belysning

Trådlösa, bärbara LED-lampor

Dekorativa LED-lampor - används för hemmet, kontoret, klubb dekoration. Dessa inkluderar lysdiodsrand kedjor.

Belysning - viktigt för hemmet, kontoret, detalj av den miljö som ger komfort, stil, extra komfort, en känsla av extrem väderlek. Belysning, som möbler, kläder, inredning och så vidare. har sina egna modetrender. Närmar 2012, temat nyfiken på vad vindar mode belysning rasa i världen? Är LED-belysning kommer att vara den mest fashionabla?

De senaste trenderna inom belysning under 2012.:

Nedtonad (dim) belysning.

Hängande lampor i ditt kök eller matsal.

Belysning, inbyggd i golv, skapa en romantisk atmosfär av webbplatsen, matsal, sovrum.

Lampa dekorerad med tråd och metalldelar.

Lyx Belysning med Swarovski kristaller.

"En feminin" belysning - lampor, dekorerad med livfullt färgade ränder (röd, rosa, grön, vit, etc), läder, metall, och montera platsen och hallen..

Lampor med olika bilder, brev, fotografier (t.ex. målade blommor, leopard päls, New York, frukt osv.

Modern, färgglada (konvergerande vågor i färg) ovala taklampa perfekt för matsalen, hall, kök eller sovrum.

Olika former och färger, belysta hyllor - inte bara gör rummet ljus, men de kan också innehålla objekt. Ljus färg och ljusstyrka kan väljas för att ge rummet en viss stämning, eller helt enkelt gör det möjligt att se saker på hyllorna. Kan den placeras på golvet eller bordet.

Eleganta liljor och andra blommor formade lampor kan dekorera matsalen, vardagsrum och kök.

Snygg lampa, dekorerad med tunna remsor av plywood, klistras till glödlampan (lök) form.

Metallen ram inuti en LED-upplyst lampa klättrare - ett unikt ljus och passar för att ge mer naturliga hem både i och utanför anläggningen och kommer att växa snabbare.

Sfärisk lampa, placerad i en sällsynt trä kvadrat hölje. Denna belysning bör också njuta av asiatisk kultur entusiaster.

Anmärkningsvärt, ständigt växlande ljus, som bygger på den runda och låt det röra sig fritt, medan den övre delen av standarden glödlampan. Denna lampa också njuta av konstnärliga och kreativa människor.

Ljuskrona bestående av olika rundvirke / plywood bitar är olika storlekar och olika färger och kombinera till en enda förening. Belysningen bidrar till attraktiviteten och livfullhet matsal och vardagsrum.

Terrass eller uteplats belysning - moderna bänkar med integrerad botten färgglada LED-belysning (LED eller en sträng).

Vardagsrummet, matsal eller sovrum - de märkliga dome ljuskronorna, som består av trädgrenar, knuten till lamporna. "Grenar" av olika storlekar och bifogade till en enda "trunk".

Aldrig tidlösa klassiska metal kulformade taklampa eller skrivbord - webbplatsen eller matsalen.

"Hard" vägg LED-belysning - inte bara ljus utan även att belysa styrelsen, där du kan uttrycka dig, lämna ett meddelande till familjemedlemmar.

Ljuskrona består av plana glas integrerade kretsar av små LED-lampor.

Innovativ belyst bakgrund (LED) - kommer att visas nästa år.