www.Lampor-LED.se
Lampor, Led lampor, belysning, led belysning, Lampa
Led-Lampor, Led-Lampa, Led-Belysning

LED lampor ekonomin

LED lampor belysning ekonomi


Semiconductor lysdioder anses den mest avancerade och ekonomiska ljuskälla. LED lampor förbrukar 50-70% mindre el än konventionella ljuskällor, med fokus på ekonomi. De är tillverkade av miljövänliga material, vänlig natur och människa.

Belysning klass lysdioder, CE och RoHS standarder.


Europeiska unionen sedan september 2009 1: a, förbjöd produktion och import av 100 watts glödlampor. Planen är att glödlampor helt kommer att ersättas av billiga 2016-talet. LED-lampor är dubbelt så effektiva elektrisk kapacitet för ekonomiskt effektiva fluorescerande (lysrör) lampor. I framtiden kommer det att vara upp till 6 gånger mer effektiv än lysrör. För glödlampor LED lampor kommer att vara 10 gånger mer effektiva.

Fluorescerande (CFL) glödlampor billigare än LED lampor, men LED förbrukar mindre el, så det är kostnadseffektivt och håller längre. CFL lampa har många nackdelar. Det är känslig för vibrationer, ofta på / av. Tillverkad av skadliga ämnen som avges från UV och även gjorde lite av infrarött ljus och lyser upp en lång, låg temperatur tänds inte.

Spara nu med LED belysning.
led lampor

Den snabba ökningen av effektiviteten i lysdioder


Effektiviteten av lysdioder växer ständigt. Experter säger att ljuset från halogenlampor och de finns destillerade och glödlampor. Och i detta skede de kan konkurrera på samma nivå som lysrör. Dessutom kan det förväntas att inom en snar framtid kommer de att kunna överskrida de resultatindikatorer som mest slående linjära lysrör. Tekniken utvecklas mycket snabbt, och världens ledande företag håller jämna steg med tiden, strävar efter att erbjuda våra kunder de bästa tekniska och ekonomiska egenskaper lösningen.

Ljusutmatningen från ljuskällan mäts i lumen per watt (lm / W).

Typiska värden på effektiviteten av de mest vanliga ljuskällor.
Idag LED-indikatorer betydligt större än de klassiska halogenlampor. För att uppnå den nivå av ljus i 100-150lk lysdioder förbrukar upp till 6 gånger mindre ström än halogenlampor.

En jämförelse av fluorescerande och LED-belysning, ser bilden annorlunda ut. Idag mest effektiva linjära lampor T5, i praktiken upp till 100 lm / W, vilket är något större ljuseffekt av lysdioder. Därför, i en professionell miljö där en hög nivå av belysning, lysdioder ännu inte nått sin potential.

En stor framtida potential


Lysdioderna har stor potential. Teknik ständigt förbättra, medan ljuset från lysrör har nått gränsen.

Utvecklingen av den maximala ljusflöde av lysdioder kommersiellt tillgänglig i den dagliga driften i 10 år
Varje år kan yrkesverksamma öka effektiviteten i lamporna på 10-15 lm / W, och en tre år - två gånger. Effektiviteten av vita lysdioder med en färgtemperatur på 5000K till 7000K har redan nått mer än 160 lm / W i de vanliga driftsförhållanden. Det förväntas att de kommer att lansera i produktion under 2013. Effektiviteten av lysdioder med en lägre färgtemperatur på 3000K till 4000K (vanligast i Europa) är alltid 10-20% lägre. Man tror att den teoretiska gränsen för varmvitt LED varierar från 180 till 200 lm / watt.