www.Lampor-LED.se
Lampor, Led lampor, belysning, led belysning, Lampa
Led-Lampor, Led-Lampa, Led-Belysning

LED lampor belysning, LED lampa E27 och E14

LED lampor belysning, LED lampa E27 och E14.

Energieffektiv LED lampor belysning avsedd att ersätta glödlampor och lysrör i standard lampor för att ersätta halogenlampor som är installerade i LED lampor belysning punkten. För närvarande LED lampor för belysning bostäder, kontor, gator, som presenteras i ett mycket brett område.

LED lampor belysning kan installeras i befintliga belysningsanordningar, de är tillförlitliga och enkla att använda, lämplig för installation i alla inomhus och utomhus, eftersom de har en hög grad av skydd mot exponering för miljöfaktorer.

LED (LED) lyser förbrukar flera gånger mindre ström än halogenlampor, lampor natrium och metellogalogennye helt säker för människors hälsa, till skillnad från lysrör som innehåller farliga ämnen. LED är inte giftiga och inte avger några skadliga ämnen i atmosfären, skapar inte skadligt för ögonen på svängningar. Belysning, LED lampor - Belysning är framtiden.

Tillverkare av LED lampor belysning producerar rör från 12 V till 220 V. Detta är särskilt betydande i tillämpningen av LED lampor belysning industrin för jobb och produktionsanläggningar på grund av de höga kostnaderna för el för företag.
Enligt experter, att investera i produktion av LED lampor belysning - mer lovande än den kompakta lysrör. Förbudet glödlampor och byta till energibesparande lampor sparar energi av dina objekt. Produktionen av LED lampor belysning och deras aktiva genomförande gör det möjligt för ekonomin att utvecklas stabilt.

led lampor belysning

LED lampa E27 och E14 

 
LED lampa E27 och E14 för huset verkade relativt nyligen. Har dock redan fått stort intresse från både stora grossister samt för enskilda. Således, 2006, fördes glödlamporna 6% av den totala marknaden av belysningsarmatur. Idag LED-lampa E27 och E14 för hemmet ökar i popularitet på grund av ett antal särdrag och fördelar: de är 2,5 gånger mer ekonomiska än glödlampor och inte avger värme. Används för montering i trånga utrymmen LED lampor E14 kraftigt minskar kostnaden för täckning.

    * Energi-sparande. LED lampor belysning förbrukar betydligt mindre ström än sina konkurrenter. Detta beror till stor del det faktum att hushållens LED lampor belysning på 220 har blivit allt efterfrågan från privata köpare - vem vill betala mer för el om det är möjligt att spara pengar?
    * Den följd av låg energiförbrukning bör också noteras, och låg termisk urval på grundval av en glödlampa lysdioder. Detta är förvisso ett viktigt faktum när det gäller ljuskällor kommer att ligga i närheten av människor - kommer att bli mycket svårare att bränna, eller om lampan används för att belysa montrarna med produkter för vilka den kritiska temperaturen.
    * Liten storlek. Detta gör dem mycket bekväma att översätta till verklighet de mest vågade och originella design utveckling. Dessutom, tillsammans med låg strömförbrukning gör små användningen av energi LED belysning effektiva lampor för spotlights.
    * Diverse och levande färger. Vid försäljningen av LED lampor belysning 220 finns i olika färger som säkert kommer att kunna dekorera ett rum och göra det mer intressant, ljusare.
    * Hållbarhet. 5 år - är att ha tillräckligt med resurser såsom lampor. Detta är för övrigt återspeglas i det genomsnittliga priset för belysning - antingen du köper lökar är billigare, men ofta, eller så kan du köpa det en gång och avsevärt minska sina kostnader.
    * Säkerhet. Vid tillverkning av LED lampor belysning gäller inte ämnen och material som kan skada människors hälsa. Så om du krossa dem, det värsta som händer dig - kan du klippa dig själv. Bara hålla ämnet säkerhet, LED lampor belysning är inte farlig strålning.

I allmänhet kan fördelarna med LED lampor belysning talar mycket, mycket lång tid, men en sak är klar - en av de bästa valen för täckning dagens - LED lampor belysning.

Inner belysning


  Belysning lyser interiören, framhäva dess detaljer, ger komfort och exklusivitet.
Armatur, är det viktigt att korrekt ställa in belysningen. Ibland väl utformad men dåligt belyst inredning kan känna sig obekväm, och rätt belysning, kan rätt plats omvandla även den mest ho-hum inredning.
Vi rekommenderar att du i förväg tror att layout och belysning fixturer för elektriska strömbrytare, uttag platser.
 
     * Utrymmet är expanderar visuellt när avslutar en god reflekterande material och intensivt belyst vägg.
     * Lysa upp större utrymme, rekommenderar vi användning av direkta belysning.
     * Rum storlek kan justeras genom att ändra ljusstyrkan hos ljus som reflekteras från golv, väggar och tak.
     * Minska höjden på rummet du installera lampor på taket, är ljuset riktas in i väggarna. Taket är i skuggan och titta lägre.
     * Visuellt stiger ett tak, vid belysning med starkt ljus installerade på väggarna.
     * Trångt utrymme verkar visuellt bredare, om än i en vägg är en rad av ljus.
     * Lokaler minskat visuellt lamporna installerade i taket utrymme i mitten.
     * Visuellt dolt, om du lämnar dem i lätt skugga.

Kontor, anläggningar företag och belysning


Bekväm på kontoret är mycket viktigt för korrekt belysning. Ska installeras i olika kontor i olika belysning. Därför är syftet i första hand bestäms av presidiet, som kan omfatta:

     * Enskilda Office
     * Enskilda arbetsstationer i ett rum,
     * Groupware Office,
     * Teknisk Office med kunder på nätet.

Varje kontor, användning av olika färgat ljus, kan du skapa en annan "humör" eller visuellt ändra storlek på den. Det är viktigt att belysningen bländning och reflektioner från olika ytor, så vi väljer armaturer med skydd mot bländning.

Lampor kan ta många former och utföra olika funktioner. De är uppdelade i taket, hängande, golv och vägg. Beroende på flödet av ljuset som emitteras av ljuset delas:

     * Direkt belysning - ljus med en reflektor riktad mot bakgrundsbelyst området.
     * Indirekt belysning - ljus reflekteras från ytan.
     * Direkt / indirekt belysning - lampor utsända ljuset fokuseras direkt på arbetsplatsen och riktas till toppen av rummet att lysa upp hela rummet.

Valet av belysning kan förstärka eller dölja specifika detaljer i interiören, vilket skapar en trevlig arbetsmiljö atmosfär. Vägglampor ge utrymme för mer komfort när du står lampor gör det enkelt att byta kontoret layout.