www.Lampor-LED.se
Lampor, Led lampor, belysning, led belysning, Lampa
Led-Lampor, Led-Lampa, Led-Belysning

LED lampor allmanljus, LED belysning

LED allmänbelysning


LED-lampor är ett allmänt bekväma, moderna armaturer, som bygger på olika i sina funktioner och egenskaper hos lysdioder. De är ofta installeras i tak eller väggar och är ett utmärkt alternativ till vanliga lysrör.

Sådana fixturer utförs i ett ergonomiskt kamerahus, och några av dem har speciella spridning av flödade, vilket ger lätt design av detta moderna och eleganta funktioner. De kan med framgång användas inte bara i korridorer eller industrilokaler, men även i kontor, särskilt på grund av att en mängd olika befintliga modeller kan du välja ett allmänt estetiskt belysning som kommer att förstärka alla rum interiör helt.
Funktionella egenskaper av allmänna LED armaturer, som samlats in från japanska komponenter

De viktigaste funktionella egenskaper hos dessa halvledare lampor ska vara:

* Tyst drift;
* Bezinertsionnost;
*Förmågan att omedelbart stänga av en betydande minskning i temperatur;
* Total avsaknad av flimmer,
* Skydd mot överbelastning;
* Brist på värme under drift.

Den huvudsakliga fördelen med LED-lampor i vanlig användning av alternativa ljuskällor


LED-lampor - en ny generation enheter - har ett antal viktiga funktioner som skiljer dem från slående alternativ, särskilt fluorescerande artificiella ljuskällor. Och viktigast av dessa funktioner är:
1. Ökad energieffektivitet. Matcher av denna typ förbrukar inte mer än 45W, vilket gör att de kan kallas den mest effektiva av dagens energisnåla enheter. Erfarenheten visar att, med förbehåll för byte av lysrör till LED betalar dem senast tre år (detta är föremål för 5 - 10 års kontinuerlig drift). Samtidigt kommer kunna släppa betydande energi kapacitet, som, om den kommer, till exempel, ett tillverkande företag kan med framgång användas i andra industrier och dess processer.

2. Långsiktig problemfri service. Studier har visat att villkoret för kontinuerlig drift denna typ av LED-lampa kan lysa ett rum eller att mer än 50.000 timmar, vilket är 5 år gammal (det är på ett minimum) tjänst. Om enheten fungerar 8 - 10 timmar per dag, det tid kommer att fördubblas. Och mer verkligt blir det på grund av användningen av sådana belysning djurutrymmen av förbättrad design, tillverkade av material med utmärkt termisk ledningsförmåga prestanda.

3. Lätt att använda. LED-ljus övergripande syftet med frågan, inte kräver en förklaring i drift nästan ingen uppmärksamhet. Bara regelbundet inspektera dem noga rengjorda från smuts yta. Och detta trots att de gamla fluorescerande belysning, till exempel, behöver regelbunden (och ganska komplicerad) service. Så användningen av LED-belysning ger bland annat avsevärt minska arbetskostnader för reparation och underhåll, samt kostnaden för de nödvändiga nyckeltalen.

4. De utmärkta tekniska egenskaper. Vi talar om möjligheten att omedelbar start, vilket ger ett allmänt LED-belysning, frånvaro av eventuella ändringar i parametrarna för ljus i ett brett temperaturområde, motståndskraft mot spänningsfall i nätet, som kännetecknas av moderna fixturer av detta slag - det är vad som skiljer dessa från en mängd olika belysning fixturer tidigare generationer av produkter.

5. Miljösäkerhet. Alla komponenter i moderna LED-lampor är helt säkra för miljön och inte kräver speciella förutsättningar och metoder för omhändertagande. Till skillnad från de gamla lysrören, innehåller de inte kvicksilver, och därmed för deras bearbetning inte behöver använda dyr teknik och utrustning. Och dessutom, så flimrar dessa lampor, ingen buller och inte vibrerar, och ger en ännu ljusare ljus, vilket gör deras utnyttjande är inte bara bekvämt utan också säkra för din hälsa.

6. Förmåga att kontrollera belysning. Lampor av detta slag kan också arbeta tillsammans med en specialiserad system för ljusstyrning. Denna ytterligare ökar deras effektivitet, längre livslängd. Typer av sådana system varierar beroende på vilken typ av utnämning, prestanda och i närvaro av lokalerna i fråga. Dessutom kan tekniska lösningar och olika till sin karaktär och genomförande, kombineras för att lösa en viss produktionsanläggning problem.

Användningen av modern LED-belysning för allmänt ändamål


LED-lampor används allmänt för ändamålet särskilt utformade delar av den japanska, mest för att täcka de hushåll, industri-och kontorsbyggnader, för belysning korridorer, trapphus, grovkök, källare, verandor etc. och deras popularitet växer, särskilt genom användning av högkvalitativa material , intelligent design, som gör det möjligt att montera en fixtur i taket och på väggen (på tegel, betong eller putsad yta), hållbarhet och prisvärdhet.