www.Lampor-LED.se
Lampor, Led lampor, belysning, led belysning, Lampa
Led-Lampor, Led-Lampa, Led-Belysning

LED belysning lampor GU10


LED lampor för spotlights GU10 - ett alternativ till halogenlampa uttag GU 10 (som förrätt för lysrör).


  Det används i spotlights, infällda i taket. Varför är det fördelaktigt att köpa LED-lampor? Du kanske tror att en mycket stor initial investering som mot bakgrund av några konstiga och märkliga, dessa lampor. Jag kan berätta bara en LED-lampor som framgångsrikt kan ersätta halogenlampor med bas GU10 - nästan ingen värme, förbrukar 10 gånger mindre energi än opålitliga och ofta gå ner till 220 volt halogen, som regelbundet explodera, och även det redan är fara för människors liv och hälsa.

led lampor GU10

LED lampor sista och spara pengar


LED-lampor används mer och mer i vår dagens liv. Vi har handplockat ett sortiment av GU10 LED-spotlights avsedda att användas som direkt ersättning för befintliga 240V halogen lampor i en mängd olika armaturer utan några ändringar. Dessa lampor erbjuds med en rad olika utgångar och vinklar balk och du bör överväga detta när du gör ditt val. LED GU10 lampor använder en bråkdel av den el som krävs av vanliga halogen GU10 lampor, men ändå ge ut lika mycket ljus. LED-lampor från kvalitets tillverkare med CREE LED kan ha en extremt lång period ljusflöde på upp till 50.000 timmar. Under sin livstid, bara en av dessa GU10 LED-lampor ersätter ca 25 vanliga GU10 halogenspotlights, samtidigt spara så mycket som 2450 kWh el. Leta efter ljusflöde, inte watt.

GU10 LED spotlights finns i ett antal lumen utgångar motsvarande wattal från 20W till 50W eller mer med bredd vinklar från 25 grader till 120 grader för att passa dina behov. Du bör alltid jämföra ljusstyrkan på LED GU10 spotlights baserat på deras angivna effekt i lumen, inte energiförbrukningen i watt. Senaste EU-lagstiftningen kräver ljuseffekt alla lampor skall anges i lumen, oavsett teknik. Termer som "Super-ljus", "Hyper-ljus" och så vidare är inte tekniska beskrivningar av ljusflöde och uppenbarligen inte kan användas för jämförelser. Om du erbjuds en LED-glödlampa utan att veta utgången i lumen bör du leta någon annanstans eftersom du har ingen möjlighet att veta hur mycket ljus som den kan producera, oavsett hur många superlativ som kan användas i beskrivningen.

Motsvarande ljus i watt


Det är uppenbart att många tillverkare och återförsäljare fortfarande gör falska påståenden om motsvarande ljusflöde av deras LED-lampor. EU: s lagstiftning mandat specifikt motsvarande ljusflöde i watt beroende på ljusflöde i en publicerad tabell. Till exempel att kvalificera sig som är jämförbara med en 60 watts glödlampa, EU säger att en LED-lampa måste producera minst 806 lumen.
De flesta halogen GU10 lampor i hushållen är 50 watt. Enligt EU tabellen måste en LED-ersättare producera minst 638 lumen innan den kan påstås ha samma ljusflöde. I praktiken upplysta rum med 50 Watt GU10 är ganska ofta har för många monterade och därmed inte är "över-lit". Därför kan ersätta en uppsättning 50 W halogener med LED-versioner av lägre ekvivalent watt-tal fortfarande resulterar i en acceptabel nivå av belysning. Denna erfarenhet är ofta bekräftas i recensioner av LED-belysning.

För tydlighetens skull och för din bekvämlighet, vi uppdaterar vår lampa beskrivningar att inkludera beräknas EU: s motsvarande ljusflöde baserad på gällande lagstiftning. Vänligen bortse från säljarnas egna fordringar motsvarande watt-tal i sina produktbeskrivningar, som sannolikt kommer att vara överdriven.

Varma eller kalla LED lampor?


GU10 LED-lampor är generellt beskrivs som en av två färgnyanser, Varm vitt eller kallt vitt. Den enda exponering Bilden till höger är av en display skåp med härdade glashyllor som innehåller glas. De två sidorna av kabinettet är isolerade från varandra för att förhindra ljus störningar. Du kan se att det finns en betydande skillnad mellan varm och kall vita lampor. På grund av hur färgtemperaturen av lysdioder kontrolleras, kylaren lampor är mer intensiv än den varma sådana. Även om vi beskriva två lampa nyanser som "varmt" och "cool", är ljuset från en varm vit lampa som liknar en vanlig halogenlampa. Cool Vita lampor är faktiskt inte kallt, producerar de ett rent strålande vitt ljus, motsvarande dagsljus.För en standard halogen stil "ljuseffekter och för allmänt hemmabruk rekommenderar vi montering av Varmvit lampor. För en renare "vita" mer modernt utseende, eller för displaybelysning där korrekt färgåtergivning är viktigt, rekommenderar vi användning av Kallvit lampor. Den "färg" av ljus mäts i grader Kelvin. En varm vit lampa bör vara någonstans mellan 2,600-3,000 K. En Cool vit lampa bör i 4,000-5,500 K-intervallet för att inte verka alltför "blå" i närvaro av traditionella volfram belysning.

LED lampor är prissatta enligt deras ljusflöde


Detta är en svår som konsumenterna är fortfarande kämpar för att komma till rätta med. Du har alltid fått betala mer om du ville ha mer ljus. Den extra 50% av ljusflödet har kostat en extra 40% för att uppnå.

Med LED-glödlampor, är strömförbrukningen mindre betydande vid beräkning av kalkyler eftersom de förbrukar mycket lite. Dessutom är ljusflödet i lumen för en LED-lampa som inte är direkt relaterade till sin energiförbrukning i watt. Faktum är att LED-moduler som är mer effektiva och kan producera höga lumen utgångar är dyra att tillverka, särskilt när de fortfarande håller på att produceras i relativt låga volymer. Som ett resultat kommer du oftast att ju högre ljusflöde, desto dyrare LED-lampa kommer att bli.

Men det är inte så illa. En 520 lumen 7W LED-lampa från en kvalitet tillverkaren bör vara bra för minst 25.000 timmar. Hursomhelst, vinner du genom att byta till LED eftersom kostnaden för el är inte troligt att få någon billigare.