www.Lampor-LED.se
Lampor, Led lampor, belysning, led belysning, Lampa
Led-Lampor, Led-Lampa, Led-Belysning

LED lampor belysning: LED lampor G53

led lampor G53

LED-lampor G53
, designad speciellt för belysning av exklusiva butiker, shoppingcenter och restauranger. Detta är en modern och effektiv halogen analog R111. G53 LED-lampa 5 gånger mer effektiv än halogen främst på grund av lägre strömförbrukning. Livslängden på LED-lampor G53 är 40 000 timmar. Till skillnad från halogen, inte denna lysdiod inte avger infrarött och ultraviolett ljus utan att bränna syre och inte uppvärmd, det är säkert och inte skadar miljön.

Beroende på funktionen av belysning vid G53 LED lampan kan variera vinkeln av ljus ström från en smal stråle riktad mot 25 °, 30 ° och större vid 60 °. Färgen lysdioder kan vara varm vit eller kallt vitt. Denna LED-lampa är optimerad för allmän belysning och spot-belysning anläggningar. På grund av den avbländning är fördelaktigt kommer att belysa kläder, skor, tavlor, smycken, artefakter i museet och design utställning i utställningen.

De reflekterade ljuset LED-lampor uppnås genom ledning av ljus på väggen, vilket resulterar i en mjukare verkan och spritt ljus. Denna LED-lampa är utformad för att ersätta halogenlampor i armaturer med en patron G53. Det kan vara ljus med förmågan att justera de vertikala och horisontella planen, ljusfläcken på däcket eller skensystem. Armaturer är lämpliga för vilka G53 LED-lampor kan monteras i alla tak, inklusive gångjärn, spänning och i nischer och balkkonstruktion.


Input Voltage LED-lampor G53 är 12 tis Dessa belysningsanordningar rekommenderar att du använder med nätaggregat som energiförbrukningen med 15 till 60 watt.


Specifikationer:

Strömförbrukning: 12 W
Driftspänning: 12V
Bevakningsvinkel: 20 °
Färgtemperatur: 3000 K
Ljusflöde: 630 lm (varmt vitt)
Bas: G53
LED Färg: Varmvit
Mått: mm 111h54.8
Livslängd: 35000 timmar
Utmärkande dragen i GL-AR111:

* För internt bruk;
* Ljusflöde upp till 760 lm,
* Designad för att ersätta halogenlampor som G53;
* Kompatibel med elektroniska transformatorer (LED Drivers) parti;
* Hög verkningsgrad> 80%;
* Hög ljusstyrka LED (63 lm / W);
* Hög färgåtergivningsindex (CRI> 80);
* Frånvaron av infraröd och ultraviolett strålning;
* Lampan har ett individuellt kvalitet förpackningar.

Energibesparing - det är enkelt, och spara i ett bostadsområde en.

Byte av glödlampor med moderna lampor energibesparande kan minska den genomsnittliga energiförbrukningen i den platta 2-faldigt. Som ett resultat kommer konsumenterna inte bara spara elkostnader, men också bidra till att lösa viktiga miljöproblem.