www.Lampor-LED.se
Lampor, Led lampor, belysning, led belysning, Lampa
Led-Lampor, Led-Lampa, Led-Belysning

LED lampor E27, Led belysning

led lampor E27

LED-lampor (LED lampa) är en halvledare ljuskälla som använder Ijusemitterande dioder (LED) som ljuskälla.


Hittills har är lett ljus E27 serie GL-BR kanske den bästa lösningen att ersätta glödlampor på den marknaden!

Ledde lampor GL-BR mer glödlampa 6 gånger!

För det första används revolutionära tekniska lösningar som ger hög effektivitet i lampor-exempelvis lampan förbrukar alla GL-BR40 17w och lätta ström mer än 1000 Lm. I led lampor använder E27 moderna amerikanska ledde företaget CREE.

För det andra tillåter användning av "smarta" nätanslutning LED-lampa E27 i nät med spänningar från 110 till 220, med några ytterligare förändringar i konstruktionen av lampan, och användningen av elektrolytkondensatorer tillverkade av teknik "long life" och kroppen av en speciell legering aluminium, värme uttag gör effektivt att använda E27 LED-ljus i mer än 35 000 timmar. Ett utmärkande drag av GL-BR lampor från våra konkurrenters produkter är tillgången på kretsen lösningar som överspänning, överbelastning av nätet, kortslutning, övertemperatur skydd önskad temperatur, inbyggd effektfaktor korrigering.

Ledde lampor E27 serie GL-BR kan levereras med en vinkel på 120 °, belysning, 60 °, 30 °!
LED lampor kan levereras med standardiserade patroner E26/E27/GU10/B 22 tillsammans!

I jämförelse med halogen eller glödlampor led lampor E27 från GlacialLight besitta sådana egenskaper som livscykler (35000 timmar), hög effektivitet (mer än 1000 Lm), energieffektiviteten och minska miljöföroreningar. Ersätter traditionella källor av ljus på LED-lampor är mycket lätt att ha en vanlig Cap GL BR E26/E27 och Inspänning 100/240 i alla, du behöver göra är att helt enkelt ersätta Standardlamporna på lämpliga light - emitting dioden. Lampa serie GL-BR används för arkitektoniska belysning, liggande belysning, belysning i korridorerna, klassrum, kontor. LED lampa E27 med vinklar 30 °, 60 ° används för punkt belysning och bakgrundsbelysning.

På senare tid har en möjlighet att minska energiförbrukningen för belysning i hemmet 5-6 gånger verkade konstigt, men att glödlampor kommer att tjäna under flera decennier utan att förlora sina egenskaper, och folk kunde inte tänka sig. Idag har det blivit vardag, och vårt företag arbetar för att hjälpa dig att belysa sina hem på ett nytt sätt, med hjälp av LED-lampor E27.

Lampan-baserade lysdioder utåt omöjliga att skilja från en utbredd, även om ordningen på föråldrade glödlampor. De är speciellt gjorda så att konsumenterna har varit lättare att flytta till den nya standarden. Till exempel markör "E27" i namnet på produkten "LED-lampor E27» indikerar att lampan skapades under en vanlig sockel. Ja, och i storlek de är mycket lika, även om i själva verket lysdiodlampan kan producera nästan vilken form som helst. Förresten, det är därför designers älskar att använda dem i en annan konceptuella lampor.

Pågående LED lampor E27 har effektområdet från 3W till 25W, men på samma ljusstyrka motsvarar 25-90 watt glödlampor. Det vill säga, de fyra gånger mer ekonomisk och har också en garanterad livslängd 45-50 tusen timmar. Som jämförelse - i fluorescerande lampor som inte överstiger 20 tusen timmar och glödlampor, och ännu mindre - två tusen timmar. Och ljusstyrka LED lampor kan enkelt justeras för att ge ytterligare energibesparingar och ökad livslängd.

Den enda nackdelen med LED-lampor E27 är deras relativt höga kostnader. I våra specialister är redo att utmana denna uppfattning. Faktum är att baserat på LED-lampor kan monteras individuellt Belysningssystem enligt något konfiguration, att välja för den mest optimala parametrar. Och en grundläggande beräkning visar att kostnaden för belysning med LED-lampor på lång sikt är flera gånger mer lönsamt än traditionella glödlampor.