www.Lampor-LED.se
Lampor, Led lampor, belysning, led belysning, Lampa
Led-Lampor, Led-Lampa, Led-Belysning

LED lampor: Dimbara LED lampa GU10 7w 280lm, 520lm

LED lampor: Dimbara LED lampa GU10 7w 280lm Spotlight (Varmvit)


led lampa gu10 LED lampor GU10

Dessa dimbara Auraglow märkesvaror GU10 LED-spotlights har en uttalad effekt på 280lm, vilket gör dem motsvarar en 27 watts glödlampa. Vid en så låg initial ljusstyrka du har att ifrågasätta den punkt av dem är dimbara, men de är värt att överväga för lägre applikationer ljusnivå eller där en nedgång i ljusstyrka jämfört med 50W halogener skulle vara acceptabelt. Längden på denna lampa är ganska lång för en GU10, som är 65mm. Du bör därför kontrollera att din inredning kommer att ta dessa lampor innan du beställer.

Dimbara LED-lampor kan ibland styras med befintlig dimmer, men vi hade råd att ersätta din nuvarande switchwith en som utformats speciellt för LED-lampor för att minska flimmer och ger ett brett ljusreglering. Du bör också vara medveten om att ljusreglering dessa lampor inte kommer att minska sin färgtemperatur dvs de kommer inte att bli varmare, vilket är fallet med traditionella glödlampor.

Dessa lampor är tillverkade i Kina. Det finns ingen tydlig förklaring tillgänglig för att avgöra vilka LED-moduler används, vilket tyder på att de inte är ett välkänt varumärke källa. Men Får dessa lampor från en tröstande 5 års garanti, som inte ska snusas på.Spänning: 230V AC
Strömförbrukning: 7 Watt
Färgtemperatur: ~ 3000K
Ljusflöde: 280lm (27 Watt motsvarande)
Lumenunderhåll 35.000 timmar
diameter 50mm
längd 65mm
• 30 grader balk
• 5 års garanti
• dimbara

LED lampa GU10 7w 520lm LED-Spot 50 Degree VarmvitAeon Lighting Technology (ALT) tillverkar den mest kraftfulla GU10 LED spotlights finns i Storbritannien. Detta 7Watt lampan producerar en otrolig 520lm i varmt vitt. Den innehåller en fyrvägs Cree chip design med ett diffust 38 graders spridningsvinkel. Den 38 graders examen fast strålen är ett bra val där en närmare definierat område av ljus krävs eller för installation i högre tak. Trots att lite längre än vanliga halogenlampor GU10 lampor, dessa 7W LED GU10s är perfekta för användning i infällda armaturer där lampan hålls på plats av en bibehållen låsring. Enligt EU: s riktlinjer, vid 520 lumen här lampans ljus motsvarar en traditionell 43 watts lampa.

Lampan är tillverkad i Taiwan med en extremt hög standard med en keramisk isolering och patenterat fenor aluminium kylflänsdesign som främjar positiva heatflow. Användningen av högsta kvalitet Cree lysdioder innebär att tillverkaren uppskattade lumenunderhåll är större än 30.000 timmar.
 


Spänning: 100-240V AC
Strömförbrukning: 7 Watt
Spridningsvinkel: 38 Degree
Chipset: 4 x Cree
Färgtemperatur: ~ 2900k Varmvit
Ljusflöde: 520lm (43 watt motsvarande)
diameter 49.7mm
längd 56.9mm

• ANSI-kompatibel montering
• Idealisk för infällda "låsringen" armaturer

Inte lämplig för användning med dimmer.