www.Lampor-LED.se
Lampor, Led lampor, belysning, led belysning, Lampa
Led-Lampor, Led-Lampa, Led-Belysning

LED lampor: LED Bilen tuning

LED tuning - den ledande bilen dekoration.


Bil LED-lampor kan enkelt ersätta konventionella lampor. Automotive lampor tidigare generationer inte kan ge den nödvändiga synlighet vägbanan, särskilt i dåliga väderförhållanden - dimma, regn och skymning, som ständigt står inför varje förare. LED-lampor är perfekta att klara av detta problem, eftersom de har mindre effekt och bländande i sin glöd flimmer är helt frånvarande. Lysdioderna i strålkastarna på bilen avsevärt förbättra täckningen av vägbanan, eftersom det utsända ljuset från dioderna, ojämförligt rikare, klarare och ljusare än en vanlig bil lampor, vilket i hög grad bidrar till att undvika oegentligheter i trafiken och minskar risken för olyckor. Kontrast och ljusstyrka LED optik system gör bilen mer informativ och ger dig möjlighet att tydligt skilja mellan signalerna även i bländande solljus. Lysdioder kan bilägare och tillverkare att genomföra de mest ambitiösa design idéer, och nu din bil kan bli unik. Modern LED optik ger bilarna en mer elegant utseende.

Universell LED avstämning


LED bilen tuning sker med både externa enheter och delar av fordonet, och i kabinen. Stämning LED strålkastare blev känd som "Angel Eyes". Denna bil dekoration ger en verkligt elegant utseende och modell representation klass är omöjligt att föreställa sig utan att LED tuning. Bakljus med dioder kommer också att vara ett komplement till den ursprungliga utformningen av bilen. Botten av bilen, upplyst av LED, sväng bilar i den mystiska "flygande objekt".

Extern belysning kan begränsas till bilen, regler trafikpoliser och trafiksäkerhet. Glöm inte det, för avsikt att installera en extern LED trimma bilen.

För innerbelysning i de flesta moderna bilar används vanliga glödlampor. Deras ersättning med lysdioder kan du skapa det inre av bilen som uppfyller alla möjliga önskemål ägaren. Med LED-lampor kan ordnas instrumentpanel, handtag, som ligger på instrumentbrädan, växelspaken, pedaler nischer för förarsätet, etc. Det viktigaste med den här tuning - efterleva åtgärden: ett stort antal lysande föremål i kabinen kan distrahera föraren från vägen.

LED lampor

Fördelar med LED auto-tuning


LED framgångsrikt ersätta konventionell halogen avtolampy och används alltmer i bilar. Fördelar Lysdioder är uppenbara:

   A. Lysdioderna har en mättad rent ljus utan att blinka;
   Två. inte rädd för att skaka, vilket är särskilt viktigt i dag, när dålig kvalitet allmän täckning av moderna motorvägar,
   Tre. med rätt installation och nästan inga inställningar värme;
   4. varaktighet lysdioder - cirka 10.000 timmar;
   Fem. Moderna kristaller är så känsliga att ingen förlust av makt på det utsända ljuset, kan de arbeta från en mycket liten ström spänning;
   6. Omedelbar antändning till skillnad från konventionella lampor;
   7. större ljusstyrka;
   Åtta. låg effektförbrukning, som en konsekvens, ökar livslängden för generatorn;
   9. vid fel på en del, det återstående arbetet, vilket är nyckeln till trafiksäkerhet,
  10. på grund av liten storlek av lysdioder, är det möjligt att montera nästan var som helst i bilen.

Alla fördelar med LED kan listas under en lång tid, men så har alla blivit klart. Framtiden för auto-tuning - för lysdioder. LED optik kan redan ses i nästan hälften av dagens bilar kommer ner produktionslinjen för utländska tillverkare.

Varför LED bil tuning?


Många människor tror att den överdrivna utsmyckningen av bilen - det är obegripligt infall av ägaren. Men om du tror, ​​LED bil tuning - detta är den verkliga sätt att spara på din bil underhåll och genom att kombinera den med sin egen personlighet. Lysdioder är mycket mer hållbara och mer ekonomisk än konventionella bilar lampor. Detta innebär att sådana lampor, förlänger bilens tuning batteritid. Lång livslängd LED sparar ägare från att behöva kontakta servicecenter för utbyte av en utbränd lampor.

Utöver dessa fördelar, LED auto-tuning, är det möjligt att väcka uppmärksamhet och imponera på andra, liksom det gränslösa utrymmet för design beslut ljuset dekorationer att välja en bil från en grå ström, går på moderna motorvägar.