www.Lampor-LED.se
Lampor, Led lampor, belysning, led belysning, Lampa
Led-Lampor, Led-Lampa, Led-Belysning

LED-spotlights

LED-spotlights - den nya generationens belysning enheter baserade på lysdioder används för utomhusbelysning av byggnader, föremål och territorier. Strålkastare LED-gatan ljuset riktas till att öka objektet i förhållande till dess bakgrund och omgivning.

Omfattning led-spotlights:
• Utomhusbelysning fasader,
• belysning av skyltar, banderoller,
• täckning av skyddade föremål,
• belysning av broar, fotgängare vägtunnlar, tunnlar,
• nödbelysning
• Lätt pooler och fontäner,
• Belysning av gårdar och verandor,
• som en dekorativ och funktionell del av landskapet design.

LED-spotlights - ett modernt verktyg för kostnadseffektiv och estetisk belysning, fördelar som ofta används i reklam, landskapsarkitektur och arkitektoniska fasader av kommersiella fastigheter och bostäder. Tack vare sin kompakta storlek och funktioner inbyggda LED-spotlights framgångsrikt ingått några designprojekt.

Vattentät led-spotlights kan användas för dekorativ belysning pooler och fontäner.

Street LED-spotlight är skyddad från fukt och smuts, är vandalsäker aluminium, och kan fungera väl i alla väder (-40 till +60 º C, luftfuktighet 10% till 95%) och spänningsfallet i stadsnäten. Jämfört med strålkastare på grund av halogenlampor, LED-spotlights gatan har en längre livslängd, lägre strömförbrukning, egenskaper chock och motståndskraft mot vibrationer och andra former av mekanisk stress och brist på underhåll. Energibesparing från användning av utomhus LED-spotlights, jämfört med halogenstrålkastare är 80%. Med samma belysning från halogen strålkastare och LED-produkter belysning, är elförbrukning i de senare fyra gånger lägre. Utrustningen avger så nära naturliga, neutrala dagsljus-vit färg.

Fördelar med att använda LED-spotlights

1. Jämfört med strålkastare på grundval av glödlampor och halogenlampor, kan lett strålkastare använda minska elförbrukningen i 2-8 gånger.
2. Installera utomhusbelysning systemet i form av LED-gatan projektorer istället för den vanliga ljuskällor kan frigöra upp till 50-70% av elkraft.
3. Ljuskvalitet (intensitet, renhet och klarhet i färger). I jämförelse med urladdningslampor ljus från LED-strålkastare har en stor kontrast i färg och utmärkt färgåtergivning (CRI 80).
4. Inget behov av att upprätthålla LED-lampor,
5. Avsaknaden av särskilda rekommendationer för användning av LED-strålkastare, eftersom produkten inte innehåller farliga och skadliga komponenter.
6. Långsiktiga problemfri drift ledda projektorer (mer än 50 000 timmar eller upp till 15-20 år) i alla klimat. Detta är ett rekordstort antal av alla typer av belysning (till exempel, är en halogenlampa livslängd 2000 timmar, natriumlampor - i intervallet på 20-30 tusen timmar).
7. Lysdioder producerar inte ultraviolett och infraröd strålning spektra och därför inte fånga uppmärksamheten hos flygande insekter.

LED-spotlights - en högteknologisk produkt, vars produktion kräver en högt utvecklad teknisk bas och lämpliga personalresurser. Därför högkvalitativa LED-spotlights, som specifikationer är angivna motsvarar det verkliga, är det bättre att köpa från tillförlitliga och välrenommerade tillverkare.