www.Lampor-LED.se
Lampor, Led lampor, belysning, led belysning, Lampa
Led-Lampor, Led-Lampa, Led-Belysning

Led lampor. LED-produkter användning

LED produkter (LED lampor, LED belysning) användning och skötsel


LED-produkt (lampor, belysning)  används inte kräver särskild omsorg vid problem kontakta specialister. Deklarerade drifttid på över 30 000 timmar, men för att uppnå detta är användningen av LED-produkter avgörande för god energi (den produkt inventering för att upprätthålla den elektriska ström och spänning) och värme (håller produkten beskrivningen av den omgivande temperaturen, om det inte, i fråga om - 25 ° C till +35 ° C) driftlägen. LED används vid temperaturer nära den extrema, minskar intensiteten av ljuset flödet och minska drifttid.

LED-lampor användning och underhåll är enkelt, men vissa instrument faktorer kan förkorta livet produkt hyllan.

LED-produkter  (LED-lampor, LED-belysning) kan orsaka skador


A. Spänning eller ström spikar;
B. LED-produkt använder en större elektrisk ström än tillåtet;
C. Användning av LED-produkter  vid högre omgivningstemperaturer än tillåtet;
D. Direkt solstrålning använder värmare, LED-produkt  (LED-lampor, LED-belysning) ;
E. Elektrostatisk laddning (säkerhet tillräckligt lagring, leverans, installation och
handhållen).
säkerhetsföreskrifter

A. Installation till kvalificerad personal.
B. Före installation, kontrollera att produkten är beställd.
C. LED-produkt  (LED-lampor) inte kan krossas, kastas eller lyfts av sladden.
D. Felaktig användning av LED-produkt (LED-lampor, LED-belysning)  rekommenderas att återvinna.
I början av 21: a århundradet, betalade världens uppmärksamhet till utvecklingen av en lovande inom fysiken - Optoelectronics (denna region omfattar studier av lysdioder - halvledare ljuskällor). LED-belysning, LED (född «lysdioder» - lysdioder) på grund av dess ökad konsumtion, effektivitet och ekonomi under det senaste decenniet av århundradet är mycket nedtryckt läge används traditionellt i belysningsanordningar - glödlampor, lysrör och många andra, och mycket snabbt fyllde nästan alla nischer av modern belysning världsmarknaden.

En del av den el som förbrukas för belysning, är världens omkring 21 procent av den totala förbrukningen av elektrisk energi. LED-lampor - det är elektrisk utrustning, vilket är en hög verkningsgrad omvandlar elektrisk energi till ljus. Ljuskällor, utformade med den senaste tekniken, sparar el, beräknas uppgå till miljarder dollar, och för att lösa även en liten del av de miljöfrågor som är förknippade med den globala klimatet uppvärmningen.

Idag LED-lampor används i olika områden allt från industriell belysning till vägbyggen. Detta krav för lysdioder förklaras helt enkelt. LED-lampor har en ganska lång livslängd och låga kostnader för energiförbrukning. LED-lampor har många fördelar jämfört med konventionella glödlampor och urladdningslampor. I den välkända glödlampa används 90 procent av den totala effekten går till förbränningen av ett volframfilament. Och bara 10 procent kvar i glöden. För att till fullo belysa en stor industribyggnad eller kontor belysning med lampor kommer att behöva en hel del, som automatiskt innebär en hög kostnad för el.

Lysrör, naturligtvis, har många fördelar jämfört med konventionella glödlampor, men de har många nackdelar. Fluorescerande (HID) lampor är mycket känsliga för konstant på - Av. Vid användning av gasurladdningslampor, finns temperaturbegränsningar, dvs vid mycket låga eller mycket höga temperaturer, kommer dessa lampor inte att fungera. Den viktigaste nackdelen är den bräckliga glasampull fylld med kvicksilver ånga, vilket innebär att det finns problem med exploatering och utnyttjande. Om vi ​​jämför strömförbrukningen är det fem gånger mindre än vanliga glödlampor.

Det som främst kännetecknar LED-lampor är vinkeln av ljus som avges av ljusenergi förbrukas är riktad mot ett specifikt ämne täckning och sträcker sig inte överallt, som glödlampor. Denna funktion gör att LED-lamporna ofta används LED-belysning i stora byggnader på torget och vid samma accent belysning på något specifikt. Installation av industrimaskiner LED-belysning utförs av särskild belysning system som ger en optimal artificiell belysning i byggnaden. Konventionella gatubelysning kommer snart att vara helt ersatt med lysdioder, eftersom de kan arbeta i alla temperaturförhållanden av miljön. LED-lampor görs av särskild teknik, inte tränger in damm och fukt, vilket garanterar lång livslängd och gör minimala underhållskostnader.

Omfattande användning görs av LED-lampor på området bostäder och kommunal service. Vanliga glödlampor har blivit olönsam är vrid de ständigt och bryta. Och LED-lampor har ett försvar mot mekaniska skador, komplett med lampor är hållbara fästanordningar som inte avger översittare och stjäla enheten och inbyggd elektronik är garanterad att skydda mot fluktuationer i nätspänningen. De är bra val för belysning verandor, källare och garage.

I kontor där en korrekt och fullständig täckning, bestämmer effektiviteten hos de anställda, särskilt behöver en bra belysning. För att skapa ett sken av naturligt solljus dagsljus, är vanligt ljus inte tillräckligt på grund av den lilla färgåtergivning. LED-lampor i kontor - ett bra alternativ till alla befintliga typer av konventionell belysning.

Många bilister vänder sig till servicecentret för att ersätta en eller annan bränd lampa i bilen. Körriktningsvisare, bromsljus, markeringssignaler bränner ofta ut. Pris som de har en liten, men förlorar tid att ersätta dem på bensinstationen vill ingen. Men tyvärr, måste, naturligtvis, om bilisten inte använder LED-lampor. Inte riktigt rätt att bara nämna en lång livslängd och låg energiförbrukning. Mekanisk hållfasthet, omedelbar antändning och det rena ljuset - det är de viktigaste fördelarna som lockar bilägare i lysdioder.

Belysning på grundval av svetodiodovSfera LED-lampor i världen ökar varje dag, tvingar producenterna att använda den senaste tekniken. Användningen av LED-produkter spara upp till 40 procent av sin elektricitet. I en ständigt ökande energianvändning av dessa produkter blir en nödvändighet.

LED-produkter är praktiskt taget obegränsade möjligheter, är det perfekt för dekorativ belysning bostäder eller mark, kontor eller offentlig institution kommer att oumbärlig när det gäller energieffektivitet i alla industriella produktionen, på gatorna eller i reklambranschen. Överallt där behovet Ljus, LED-produkter vara den bästa lösningen. Och trots det faktum att produkter baserade på lysdioder dyrare än våra vanliga typer av täckning, lönar det sig mycket snabbt och blir en god investering i form av långsiktigt sparande på grund av dess höga tekniska indikatorer.