www.Lampor-LED.se
Lampor, Led lampor, belysning, led belysning, Lampa
Led-Lampor, Led-Lampa, Led-Belysning

LED lampor: LED-lampor för kontoret

LED lampor för kontoret - är inte bara en källa till ljus och gott humör och inspiration för sitt arbete.


LED-lampor för kontor ökar i popularitet bland dem som bryr sig om sin hälsa och hälsan hos sina anställda för att öka effektiviteten och minska trötthet. Och vad en ledare inte vill minska kostnaderna för energiförsörjningen? Speciellt på vintern när ljuset är inkluderade i stort sett hela arbetsdagen.

I de flesta fall är LED lampor för kontoret nedsänkta i taket riktade armaturer i olika storlekar och former, liksom hängande lampor.

Alla vet hur det känns när det i slutet av dagen i ögonen av "sand" i mitt huvud "brus", att tänka dåliga och prestanda minskar. Och oftast är det den tid det tar att slutföra viktiga affärer och som ska samlas in och koncentreras. Med LED-lampor, som också är helt tyst och stilla, kommer ditt kontor alltid har tillräckligt med ljus för att mina ögon känna sig bekväma och inte långt. Även att ha tillbringat alla ljusa timmar på kontoret, kommer du inte känner emotsianalnogo och fysisk utmattning - så stort inflytande full täckning på kroppen.

Har ni märkt hur glatt samarbetar med morgonsol? Hur många skulle vilja göra det! LED-lampor för hela morgonsolen kommer ställa på kontoret.

LED lampor
De flesta marknadsbedömare belysningsanordningar anser att framtiden för belysning - är den utbredda användningen av LED-teknik. LED-lampa för att belysa lägenheterna tills efterfrågan inte lika mycket som glödlampor eller lysrör. Men idag är de ledande i dekorativ belysning och reklam, landskap, arkitektoniska och invändig belysning.


Principen för driften av LED-lampor är fundamentalt annorlunda från alla andra ljuskällor, inklusive glödlampor och HID lampor. Ljusflöde i dem uppstår som ett resultat av förfarandet enligt elektroluminiscens, dvs emission av fotoner under överföringen av elektrisk ström genom en halvledare par. En sådan effekt i halvledarindustrin har varit känt under en lång tid, men först på senare år har en snabb utveckling av mikroelektronik skapade lysdioder med egenskaper som lämpar sig för praktisk användning. Och idag, ställer in ljus av företrädare för den senaste generationen av lysdioder närma sig nivån för HID-lampor. Dessutom, LED - det enda sättet att få alla tänkbara färger utan att använda färgfilter.

Särskild uppmärksamhet ges nu den stora LED-ljus. Vanligtvis sådana anordningar omfattar LED-lampor som sträcker sig från 1 till 15 W, som har ett ljusflöde nivå är tillräckligt hög, en längre drift, utmärkt ljusstyrka och verkligen miniatyr storlek. Företaget experter tror att dessa fördelar nog att använda dessa lysdioder är inte bara i den allmänna belysningen, men även i den yttre, i synnerhet strålkastarbelysning.


De huvudsakliga fördelarna med LED-lampor är:

 - Hög nivå av effektivitet som uppnås genom en hög koefficient av fotoner från interaktionen av elektron-hål-och en liten mängd av värme;
 - Höga kostnader - en storleksordning högre än den för glödlampor;
 - Hög motståndskraft mot eventuella stötar och vibrationer;
 - Lång livslängd (upp till 100.000 timmar eller tio år);
 - Låg spänning;
 - Enkelhet och ett minimum av krav på installation och drift;
 - Möjligheten till justering (manuell eller programmatiska) av strålningen intensitet,
 - Renhet av färg och mångfald;
 - Säkerheten för operation - nästan inga värmelampor och innehåller inga glas glödlampor i deras konstruktion;
 - Miljövänlig - inget kvicksilver eller andra skadliga ämnen i utformningen av lampan.

Den ökande användningen av LED-lampor finns i landskap, interiörer och dekorativ belysning. De kan enkelt monteras på alla ytor - i trottoaren, väggar, tak. Det kan därför belysa vägen för parkeringen. Modulära LED system används i arkitektonisk belysning och utomhusreklam. För de applikationer där lampbyte förknippas med stora svårigheter (undervattens belysning, till exempel), är användningen av LED ljuskällor ideal grund av långa perioder av drift