www.Lampor-LED.se
Lampor, Led lampor, belysning, led belysning, Lampa
Led-Lampor, Led-Lampa, Led-Belysning

Led lampor. Fördelarna LED-belysning

Fördelarna med LED-belysning No.1 - Ekonomisk


Mängd energi LED-förbrukning lampor är flera gånger lägre än för lysrör och effektivitet samtidigt betydligt högre (på lika villkor för belysning). Den ekonomiska effekten uppnås genom att LED-lampor använder energi endast för det huvudsakliga syftet - att belysa. Med tanke på utvecklingen av de årliga ökningen av tullar på elkostnader och långsiktig kontinuerlig drift av utrustning (mer än 50 000 timmar eller mer än 15-20 år), de besparingar från att använda LED-lampor går betydligt längre än kostnaderna för att förvärva dem. En annan ekonomisk aspekt på användningen av LED-belysning - vilket sparar på underhåll. Återbetalningstiden av industriell belysning LED från 8 månader till tre år.

Fördelarna med LED-belysning Nr.2 - Säkerhet och trygghet


Produkten är helt säker för människors hälsa och miljön. Bostäder är tillverkad av aluminium och tillförlitlig polykarbonatplast som garanterar integriteten för enheten även när installationen, vilket är särskilt viktigt när du installerar LED-lyktor och armaturer LED-industrin. Armaturen inte innehåller skadliga ämnen och gas, inte skapar elektromagnetiska störningar, egensäker, har verksamhet i lågspänning (3-24 volt).

Fördelarna med LED-belysning No.3 - högkvalitativt ljus


Moderna möjligheter att LED-belysning är inte begränsad av färger - användning av olika halvledare gör det möjligt att skapa vilken färg som helst nyanser.
Till skillnad från konventionella lysrör produkter har belysning lett utan flimmer, har en negativ inverkan på det visuella organ. Det ljus som avges LED-lampor, så nära en naturlig, behaglig för ögonen till dagsljus. LED-armaturer är utrustade med industri-och gatubelysning Nedtoningsfunktion ingen förändring, och ändra färgton, en kombination av riktnings-och rundstrålande ljus.

Fördelarna med LED-belysning No.4 - Avsaknad av UV-och värmestrålning


LED-belysning inte innehåller ultraviolett och värmestrålning, så att absolut inte lockar insekter. Denna funktion är särskilt värdefullt när du skapar den yttre belysningen, såsom gatubelysning LED och LED-belysning industrin.

Fördelarna med LED-belysning No.5 - Tyst drift


LED-lampor arbetar tyst och att skapa en behaglig atmosfär i rummet.

Fördelarna med LED-belysning No.6 - Mått


Liten storlek och vikt av LED-belysning med förmågan att anpassa dem till objekt av olika former och storlekar. Dimensioner av enheter skapar inte problem i transport.

Typer av LED-lampor och deras omfattning


Omfattning LED-lampor mycket varierande. De används för belysning i bostäder, kommersiella och industriella anläggningar, som ett verktyg för landskapsplanering i arkitektonisk konstruktion, som reklam belysning mm

Inbyggd ledda apparater - kan användas för allmän belysning applikationer, samt dekorativ belysning.
LED-gatubelysning armaturer - för horisontell belysning, parker, järnväg plattformar, parkeringar, torg, vägar, gator etc. LED-gatubelysning armaturer kan också användas för utomhusbelysning av byggnader, industribyggnader, skyltar, etc.
Linjära LED-enheter - för belysning av fasader, skyltfönster, design av landskap design, inredning i industri-och bostadsprojekt.

Tak ledde enheter - för allmän belysning.
Industriell LED-belysning - för fabriker området belysning och företag, logistik centra. Användning av LED-belysning industrin kan minska energiförbrukningen och kostnaderna för företaget, att öka sin lönsamhet.