www.Lampor-LED.se
Lampor, Led lampor, belysning, led belysning, Lampa
Led-Lampor, Led-Lampa, Led-Belysning

Dekorativ LED-belysning

Företaget erbjuder dekorativ belysning utrustning. Tråkiga och att semestern atmosfären, där dekorativ belysning är frånvarande. Dekorativ belysning - LED kransar är olika, clip ljus, lek ljus, rep och mycket mer. Dekorativ belysning - är mycket utrustning som kan skapa en festlig atmosfär.

Dekorativ LED-belysning

Cvetotehniki och belysningen bidrar till att utveckla ett projekt för dig inredning-direktiv ljus. Design projekt dekorativ belysning-ning - en visualisering där du kan se i förväg vad vi planerar ett nytt år belysnings fix-objekt som en rolig och festlig belysning kommer att se-ning av ditt hem eller institution.

C-en detaljerad beskrivning av det dekorativa belysning och alla möjliga sorters girlander kan hittas i avsnitten som:

Dekorativ LED-belysning

LED-belysning, LED Garland:

Dessa kransar är försäljning ledare i klassen juldekorationer. Typ av lockigt huvuden, var kransar namnet: Hearts, socker Leksaker, blommor Sakura, körsbär bollar, borstar controller som finns i ett dator-lekte gör det enkelt att försiktigt hälls på krans. C med hjälp av LED girlanger kan nästan omedelbart ge COS-festliga aura i rummet kontor, butik, restaurang eller verkstadsgolvet, etc. Julgran med dessa kransar ser bara bra.
 
LED-belysning,LED Clip Light:

Garland Clip ljus används för att fira gränserna och dekorativ belysning. Fundamentals-ning sitt syfte - att tända träden. I de mörka träd som är i videon ljus för att belysa, mognat, titta bara i tryasayusche, som om de var omgivna av en myriad av stjärnor-mi, som ger dem en okristligt, drömlik utseende. Det är genom lysdioderna, ett ljus krans klipp du kan överstiga den vanliga staden ratit poppel eller lönn träd i en saga. Detta gäller när som helst på året och drar till sig uppmärksamhet inte värre än en reklamskylt.

LED-belysning, LED Rope ljus:

LED Rope är en flexibel lysande sladd, gjuten i färgad plast mantel av PVC, som ligger inuti lysdioder. Avståndet mellan lysdioderna bestående EM-från 1,2 till 27,7 mm. Rope annan typ av skal tvärsnitt: rund och platt. LED lina som används: för utomhusreklam, kontur belysning av arkitektoniska strukturer, broar, belysning design, inredning, dekorera stolpar, träd och julgranar.
 
LED-belysning, LED Light Play:

Lätt regn Play Light är en 2-fot vertikalt loop med långa girlander av 1,5, 3, 6 och 9 kl Använda etsya Play ljus att dekorera fasader av byggnader, väggar, pelare, ornament terrasser, säkerhet och passagerare och caféer, för att få skyltfönster. Kan användas för styrka-Rashen träd. Också, kommersiellt tillgänglig LED-: s Fringe, vilket är en horisontell skena, från vilket hänga festonger, hängsmycken av varierande längder. LED gardin utkanten består av 4-8 sektioner så att den nedre kanten påminner om vågen. Fringe - det bästa dekoration för kornischer och räcken!

Fördelar med LED produkter:

● brist på infraröd och ultraviolett strålning;
● stor besparing strömförbrukning och hög effektivitet,
● tio gånger längre än traditionella ljuskällor;
● Hög mekanisk hållfasthet och stabilitet;
● Operativt temperaturområde från -60 ° till 40 ° C;
● bezinertsionnost på / av vid vilken temperatur som helst;
● mindre förblindande effekt, en total avsaknad av flimmer,
●avkastning på investeringar, energibesparingar och kostnader