www.Lampor-LED.se
Lampor, Led lampor, belysning, led belysning, Lampa
Led-Lampor, Led-Lampa, Led-Belysning

LED lampor. Belysning av butiksytor

När du behöver för att planera en gemensam vision täckning? Här är svaret enkelt - på projekteringsstadiet. Och det gäller inte bara för allmän belysning, men också den lokala belysning.

Men inte bråttom upp och ställa in att belysningen innan utrustningen installeras. Specialist ljusdesigner kan avgöra vad som behöver belysning i hela butiken. I tända ett stabilt företag så kan du alltid rådgöra med specialister inom detta område och fick värdefulla råd att beställa hela skalan av belysningsprodukter.

LED lampor

Val av belysning är inte en lätt uppgift som det verkar vid första anblicken anses vara höjden av taket, vägg-och texturer golv, textur, färg och utbud av varor. Det visar sig att när hans skenbara monotonin, vit färg kan vara varm, kall och neutral, vilket är också ett eller annat sätt påverkar atmosfären i butiken. Försumma inte tjänster av erfarna yrkesmän.

Förhållandet mellan allmänna och accent belysning och ljusnivå beror på orienteringen i butiken. I handelsplats, där säljaren hjälper till att göra ett val i gångarna mellan räknarna används av största belysning i genomsnitt 200 lux. I försäljningsområden i självbetjäning - till 400 lux. När det gäller pengar - upp till 500 lux. Belysning av hyllorna - och det är accentbelysning - kan variera från 500 till 1000 lux.
Det totala ljuset

I moderna butiker stor roll inom retail-och underordnad plats. Naturligtvis, naturen av ljus bestäms av typen av lager, graden av sina sociala vyer av kunder och produkter.

Ljuset spelar en dubbel roll: å ena sidan bör det ge en bekväm miljö för personal och besökare, å den andra - att betona lönsamma områden visning av varor och uppmärksamma eventuella designelement.

Optimal belysning försäljningsyta på stormarknader brukar uppnås, taklampor. LED-lampor används vanligtvis (60x60 cm), inbyggd i tak. Standarden Utformningen av dessa lampor kompenseras av ökad effektivitet och lång livslängd - upp till 80.000 timmar. Matcher brukar grupperas efter ljus barer, belysning passager och övre galler hyllor.

I denna väldesignade belysningssystem med en enda stilistiska lösning inte bara uppfylla sin funktionellt syfte, men också bli en del av företagets identitet, utmärkande för interiören.

För varuhus, stormarknader och butiker dyr proprietary trading bästa alternativet är utformningen av belysningssystem med hjälp av skenan, som inte bara kan skapa lämplig fördelning av ljus i rummet. I denna höga spänning skenor gör att du kan använda ett praktiskt taget obegränsat antal lampor.

Vid användning av små butiker på skensystem i samband med hyllorna i den lokala belysning är den mest lämpliga lösningen.

Zon var POS omfattas av ytterligare ljus, äta en separat rad av nödbelysning. Kassa ljus kan placeras på taket vid kassadiskar och belysning kan också bära dekorativ funktion. Från tak lampor är mycket bekväma med systemet hängande lampor som ger möjligheten att reglera höjden på lampan, vilket skapar ett lokalt arbete återförsäljare området belysning.

 Uppvisar Ljus

När det gäller enbart den allmänna belysningen i butiken blir en allmän bakgrund ljus, men tillräckligt. Men det mänskliga ögat är så beskaffat att det första svarar på en ljus plats. Det är därför rimligt att betona vissa delar av ljuset visning av varor, vilket bör locka mer uppmärksamhet. Var noga med att kontrollera riktning mot punkt ljuskällor för alla (rimliga) position, behöver köparen inte att slå ljuset i hans ögon. För dessa ändamål kan vara lämpliga belysningssystem med förmåga att slå på taket horisontellt och vertikalt.

Ett viktigt bidrag till den totala försäljningen området belysning ger belysning av butiksutrustning. I enlighet med gällande föreskrifter Ljuset kommersiell utrustning skall inte ingå i beräkningen av belysning, men i praktiken är det lämpligt att överväga.

Gorgeous ljuseffekt ger hyllor, ställningar, rutschkanor. Har dock sådan belysning en negativ sida: ökad förbrukning av el och värme av de varor som lagras på hyllorna.

Vid användning av skensystemet med möjlighet till flera grupper av inneslutningar kan begränsa temperaturen i olika zoner av lagret inte på bekostnad av den allmänna belysningen. Det är också används för detta ändamål ljuskällor med lysdioder som avger en minimal mängd värme, men inte förlorar på att spela styrka ljuset.